Sa stii ca atitudinea ei in legatura cu partenerele tale, este una ireprosabila. Ciudat, la prima vedere. Asta imi spune ca, totusi, exista ceva, la ea, nu stiu cum sa-i spun. Un strop de demnitate, sa zic. Nicio femeie nu inseala fara motiv, posibil sa existe cateva lucruri de care tu sa nu stii. Spun si eu, tu stii mai bine. Oricum, tot respectul ca nu te lasa sa umbli cu niste fete de moravuri usoare.
Nimeni... dar depinde, presupun ca tipa aceea era si o mama groaznica.
Parerea mea este ca mama ta nu este foarte responsabila. Dar poate ar trebui sa incerci sa-ti rezolvi problemele cu ea. Discuta cu ea si afla de ce a procedat asa.
In primul rand, te rog nu o judeca. Poate interventiile sale in relatiile respective sunt din motiv ca iti vrea binele si nu vrea ca vreuna din acele fete sa isi bata joc de tine.
Oau! Si eu care credeam...Frate, fa-ti de cap si nu o mai baga in seama. O asa femeie n-are niciun drept asupra ta. De unde naiba stie care dintre prietenele tale sunt curve?
Toata stima, dar ai facut o singura greseala:poate insela din curiozitate, sa vada cum este si altfel! Important este ca acea curiopzitate, sa nu devina obisnuinta.Mult noroc.
Depinde. Tot ceea ce stiu sigur e ca niciodata nu mi-as fi numit mama "curva mizerabila" indiferent cati barbati ar fi avut sau cu cati l-ar fi inselat pe tata.
Pe de alta parte, ceea ce spui tu despre maica-ta, e de-a dreptul uimitor si ma face sa cred ca ori a avut o copilarie nefericita, ori tatal tau n-a stiut s-o respecte sau, probabil, are ceva probleme psihice si necesita mai multa atentie.
Pai atunci inseamna ca le considera mai experimentate pe cele care sunt ca dansa. Daca iubesti o fata lupta pentru relatia respectiva, nu te lasa influentat.
Sincer e bine ca ai realizat ce fel de persoana este, e mai bine asa decat sa traiesti in minciuna daca as fi in locul tau i-as spune lucrurile in fata asa cum sunt si intr-un mod care sa o doara pentru ca si tu vei fi urmarit toata viata de comportamentul ei inacceptabil. Cunosc si eu un caz de genu dar numai ca persoana respectiva e orba si incearca sa ii gaseasca scuze. Cat despre iubita ta lupta pentru ea!
Cineva a spus
Toate femeile sunt curve mai putin mama si sora dar sa nu uitam ca si ele sunt femei
Tot ce pot să spun e că este trist că îți permiți s-o numești pe cea care ți-a dat viață "curvă mizerabilă"...