| nobody_9468 a întrebat:

Daca prietenii iubitului meu imi fac avansuri, se da la mine...cum ar trebui sa procedez? Vorbesc cu ei pe mess si ma intreaba daca vreau sa fiu cu ei, ok prima data am inteles ca vrea sa ma puna la incercare, dar nu-i mai suport.Plus ca m-ai intra si pe id-ul lui si vorbesc cu prietenii lui, cand eu cred ca vorbesc cu el. Ce sa fac? Deja nu-i mai suport...

Răspuns Câştigător
| Mirela a răspuns:

Poate chiar el ia pus sa te testezewinkingasa facea iubitul meu la inceput.ma suna d pe alt nr punea alt tip la tel spunandu. mi ca ma place, ca ma stie din bus etcoh go on vrajeli care nu le inghitseam. happyasa ca probabil tipu n.are incredere in tine happy vorbeste cu el despre asta:* spune-i sa.si schimbe parola si sa nu le. o mai dea prietenilor sai

Succes:*

10 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Da-le ignore pe mess alora!

| Lorelai a răspuns:

Spune-i prietenului tau, poveste-i prin ce treci si ca nu m-ai suporti. Numai el ii poate potoli. Daca te iubeste, te va intelege, indiferent ce ar spune ei.

| DenisaMetal a răspuns:

Ar fi bine sa vorbesti cu iubitul tau si sa ii spui ca iti fac avasuri, se da la tine, si te intreaba toate feluri le chesti pe care nu le accepti si nu mai le suporti deja.Si atunci vei vedea cum progurg lucrurile.

| ● Ďعw a răspuns:

Vorbeste cu prientenu tau si spune-i ce tovarasi aretongue

| radu a răspuns:

Vorbeste cu prietenul tau

| adya77 a răspuns:

1 salveaza o conversatie si arata-i -o iubitului tau! 2 dale ignore

| nastita a răspuns:

Draga vorbeste cu prietenul tau, ca sai puna la punct!

| pisipisicutzapispis a răspuns:

Spune-i iubitului tau cand esti ready sa faci asta da sa ai si dovezi ca? ca de exemplu...printeaza o conversatie de pe mess in care iti fac unul sau mai multi avansuri si go to your boyfriend.BAFTA love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-ai zis prietenului tau? Exista doua ipotezesickprietenul tau i-a pus pentru a te testa; - o fac din placere, fiindca asa li se par lor misto. Un gest de nimic!
In ambele solutii, ai iesi avantajata daca ai apela la prietenul tau. Ai arati conversatiile cu ei sau ii dai parola(bineinteles, dupa o schimbi) si-l pui sa le dea un buzz de pe id-ul tau happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

An jurai si spune-i ca tu nu te pui cu prapadai