| Ododododo a întrebat:

Daca tot este un subiect "TABU" pentru unii oameni eu zic sa dezbatem putin acest subiect. Subiectul este homosexualitatea.
Multi(desi sper ca nu) o sa se revolte si o sa faca ca niste animale-n calduri, dar whatever.
Sa o luam pe plan religios! Aici sunt mai multe controverse asa ca sa incepem:
Multi spun ca fiind homo esti o creatie a satanei...bine ma,dar,daca sunteti voi asa religiosi banuiesc ca stiti acest lucru Satana doar distruge,nu creeaza okay il al doilea rand D-Zeu a creat omul dupa El,deci practic este si hetero,gay,lesbi,bi,negru,asiatic, alb etc din moment ce exista oameni de tot felul! Bun despre biblie sa zic sincer oricat cred in D-zeu biblia mi se pare cea mai mare prostie ever! Biblia este scrisa de oameni care erau marii nu stiu care.De unde aveau astia habar ce vrea D-zeu? It's an unknown thing. Suntem in 2012 oameni buni! Wake Up! Open Your Eyes! Nu toti suntem la fel. Ala e negru,Aia e asiatica,ala e gay,aia bi,ala prost,aia desteapta etc cel putin generatia tanara invatati doamne sa acceptati okay you find it gross nu te obliga nimeni sa te uiti in oala celuilalt sa vezi ce face. Adica multi gandesc asa mai bine au un copil Handicapat,fara o mana,prost vai mama lui da sa-i placa femeile decat sa aiba un copil gay care sa invete bine,sa fie perfect sanatos si sa-i aduca bucurii NUUUU ca e gay, Doamne maturizati-va! Bai being gay este o orientare sexuala ca si heterosexualitatea nu poti sa schimbi asta! Poti sa te torturezi toata viata ca nu-ti iese! Daca o orientare sexuala este o boala inseamna ca si hetero sunt tot bolnavi la cap isn't that right? Sper sa inteleaga cateva persoane si sa nu iasa scandal. La Revedere >big grin

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

E ok să fii diferit. Toţi suntem. E ok să ieşi din tipare...
Unii nu pricep.

Apropo de individualitate şi flexibilitate,
http://www.tpu.ro/......nare-ca-o/

http://i.imgur.com/oDXgm.jpg
Take care.

35 răspunsuri:
| Ododododo explică (pentru Zenithf):

Tulburare? Ca si lacatul pe care il ai tu pe creier? Daca vrei iti explic cum vine aceasta "TULBURARE" pentru ca e la mintea cocosului si chiar o sa o fac.
In timpul sarcinii, cand copilul este inca in uter,(banuiesc ca stii la inceput toti suntem fete)pe la incepul lunii 3-4 cand se determina sexul copilului apare hormonul testosteron si asa apar baieteii si ii ajuta sa-si structureze corpul sa zicem si determina orientarea sexuala. A) Creierul primeste destul hormon si rezulta un copil straight B)Creierul respinge testosteronul pentru partea de orientare sexuala si copilul este gay C)Nu primeste destul testosteron si asa poate sa rezulte fie bisexual, fie gay. Daca tu crezi ca poti asemana diabetul sau cancerul(care sunt niste lucruri grele chiar si cand le zici asa) cu o orientare sexuala, dude esti incuiat rau la cap.

| Ododododo explică (pentru NOname):

Unii nu pricep nici ca trebuie sa se spele sau sa aiba grija de proprii copii, dar sa mai admita ca exista si gay people all over the world. Ce naiba? Vrei sa faca infarct? laughing

| pisiciverzi a răspuns:

Nu pot sa iti raspund la mesaj ca vai, sunt membru juniorchatterbox Mai, e tare ca iti sustii parerile nu altcevalaughing

| Ododododo explică (pentru pisiciverzi):

Inseamna ca tu esti fata laughing)))) daca crezi asta

| broadMAC a răspuns:

Scrie mi popescupopescu438@yahoo.ro
Poate ne impartasim sentimente si chestii. by the way am 14 ani si eu sunt gay