anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dati-mi si mie, va rog, motive de despartire bune big grin. mi-a cerut o prietena sa o ajut. Relatia dintre ea si prietenul ei nu e tocmai una roz pentru ca ea nu prea il iubeste [credea ca o sa inceapa sa-l iubeasca pe parcurs, dar nu a fost asa]. Help?

9 răspunsuri:
| alina58 a răspuns:

De ce sa fie nevoie de motive? Se ascunde dupa degete? II poate spune simplu ca nu tine la el. De ce trebuie sa mintiti in loc sa ziceti adevarul?

| Dianaㄨ a răspuns:

Nu este nevoie de motive.
Sper ca este destul de matur sa inteleaga simplul mesaj :
"Imi pare extrem de rau pentru ca iti spun asta, dar doresc sa ne despartim pentru ca sentimentele mele nu mai sunt aceleasi. Nu am gasit pe altcineva, nu te gandi la asta, doar ca nu consider ca ne potrivim destul de mult. Iti multumesc pentru amintirile frumoase si relatia de pana acum, sa ai o viata frumoasa si sper ca vom ramane prieteni ".
O zi buna!

| SECRETvip a răspuns:

Sa ii spuna in fata ca nu simte nevoie de un prieten acum, si nu este pregatita ca acum sa se complice cu asta, vrea libertatea ei.Sa ii spuna ca nu are nimic personal cu el, pot sa ramana prieteni, dar nu vrea sa se complice momentan.

| Al3x_9593 a răspuns:

Pur si simplu ii spune in fata nu vreau sa mai fim impreuna nu mai simt nimic pentru tine si asta e sau cum faceti voi de obicei nu raspundeti la tel si atunci cand o faceti cu figuri laughing

| hope2destiny a răspuns (pentru Al3x_9593):

Proasta parere ti-au mai lasat unele. laughing))

| Al3x_9593 a răspuns (pentru hope2destiny):

Asta ma deranjeaza foarte mult imi zici in fata nu te suport nu mai vreau sa fim impreuna am pe altu dar cand eu o sun si nu raspunde la telefon ce sa cred?

| hope2destiny a răspuns (pentru Al3x_9593):

Ca n-are chef de tine, ca vrea cearta si n-are cu cine, ca vrea sa te enerveze, ca e plictisita de viata si se descarca pe tine. Depinde big grin

| Al3x_9593 a răspuns (pentru hope2destiny):

Mda urasc cand sun si nu imi raspunde la telefon in orice moment cum si eu o fac pe ea o doare in cot... oricum sunt fete intre fete, la baieti e simplu aceiasi parere o au toate fetele laughing

| ralukanicoletta a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa fie sincera si sai spuna ca nu simte niimic pentru el ..pentru ca si ei daca ar fi i locul lui iar fi placut sai suna adevarul decat sa o minta happy