Mai patesc si eu asa dar ma ajuta daca vorbesc la telefon... uneori scot telefonul il pun la ureche si zic ceva gen:"a, ma vezi k eu nu te vad" )))si merge de foarte multe ori
Wow. dar in ce jungla traiesti? pai intr-un oras cu oameni civilizati asa ceva nu s-ar intampla, incearca sa iesi mereu insotita, zic si eu...
:-s stiu chiar ca zici ca-i in jungla si culmea se intampla si gen in locuri populate si publice(gen vizavi de mall vitan) cam greu asta cu insotita ca nu pot sa-mi iau bodyguard si gen prietenii si iubitamiu nu pot sa vina sa ma ia si sa ma duca acasa mereu
)am mai inceput sa merg cu taxiul mai des dar nu pot sa merg doar cu taxiul si mai si cheltuiesc o gramada de bani
Statiile de metrou sunt departe de tine? trebuie sa arati al naibii de bine de se leaga lumea asa de tine, am mai multe prietene in Bucuresti, niciuna naspa si nu se leaga nimeni de ele... ce inseamna pentru tine"ma imbrac mai cuminte"?
Oarecum adica fac vreo 15-20 de minute pana la cea mai apropiata pai am inceput sa port bluziite fara decolteu, blugi lungi pantofi fara toc ...nu-mi pun nimic iesit din comun sau din astea.
E evident ca imbracamintea nu e de vina! e probabil sa vie de vine "gura lumii"! e probabil ca unele prietene invidioase de anumite chestii sa fi zis niste vorbe in numele tau! incearca sa ii respingi cat mi mult, sa ii ignori! daca te ating ca de ex palma la fund, dale peste fata ca merita Succes!:*
Chiar nu cred ca e gura lumii adica daca eram undeva intr-un oras mic zic dar pnm stau in buc si acum doar nu au vbit niste prietene invidioase cu tot bucurestiul)k oricum nu patesc asta doar in anumite locuri
...dar sunt de acord cu ignoratul si palma
mersi:*:*
Grija cu palma sa nu iasa mai rau care sunt dobitoci por ramane dobitoci pana la capat mai ales daca ii umilest de fata cu amicii lor palmuindu-i...
Adevarat:*mersii de sfatti-as da vot dar inca sunt membru junior
:*
farcry444 întreabă: