Împăcare? Hai să zicem că n-avea şi el cu cine să facă sex şi ce s-a gîndit:"ia s-o mai sun pe Madona,că poate-mi iese ceva la aşternut"N-ar fi mai înţelept să-i ştergi toate datele de contact? Dacă te iubeşte atît de mult,te caută el cu diamante şi lăutari, fii fără grijă! Pînă atunci, caută-ţi tu altul care nu face mizerii ca ăsta!
Poate vrea sa va impacati. si din moment ce te-ai convins k nu e cu ele si mereu te cautat si a fost alaturi de tine arata-i k ai incredere in el.
Iti trebuie mult timp ca sa cunosti o persoana, simple gesturi de comunicare nu spun mare lucru! De ceea ce simte pentru tine vei stii cu timpul si numai tu...nici noi, nici cele pe care le-ai sunat!
Parerea mea este ca trebuie sa ai incredere in el.mai ales daca ti-a dovedit ca te iubeste.iar cat despre impacare.nu stiu, poate ca da, v-ati impacat.dar pana la urma cel mai bine e sa il intrebi direct
Bun deci la inceput, uh chiar i.ai demonstrat k n.ai incredere in el
, si asta poate l.a durut si d.asta n.a vrut sa se impace prima oara, iar acum i.a trcut si inca te mai vrea :0 iar uh ar trebui sa.l accepti din moment ce.l iubesti si tii ff mult la el, si in plus daca te rsfata atat de mult![]()
Va doresc sa fiti fericiti in continuare!
Cred ca din moment ce te-ai intalnit cu el i-ai dat o sansa sa va impcati si usor usor ajunjeati la impacare. Si fetele pe care le-ai sunat poate au fost cu el sau te-au mintit. Poate chiar zic adevarul.
Wow te iubeste cu siguranta.in cuplu e bine sa fii mai permisiva si sa ignori cat poti gelozia...arata-i ca nu esti geloasa,el asta cauta, daca iti face si mici atentii nu insista lasa lucrurile sa curga incet si sigur analizeaza fiecare miscare a ta, dar si a lui cu cateva mutari inainte ca la sah ...in rest viata lunga