| OliverArrow a întrebat:

De ce baietii nu mai stiu sa cucereasca fete? Cred ca ar fi frumos sa ii invatam cum sa o faca.

108 răspunsuri:
| Ghost89 a răspuns:

Pentru ca majoritatea fetelor se lasa cucerite de exterior,de bani,de "sculament" si alte chestii. dar nu si de suflet,sinceritate, sentimente, etc. Rar in ziua de azi fete cu capul pe umeri, care sa iubeasca pe cineva pentru ce e, si nu pentru ce ar trebui sa fie.

| CristiB93 a răspuns:

De ce crezi ca nu mai stiu? daca tu ai intalnit doar dinaia care nu stiu imi pare rau, dar nu-i baga pe toti in aceeas oala laughing, crezi ca tu stii sa-i inveti cum sa o faca? laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ghost89):

Adevărat.

| Nordic a răspuns:

Ba mulți știm, vrem să o facem, dar ne descurajați prin refuzurile voastre(nu mă refer neapărat la tine) spunând că nu ne puteți iubi decât ca pe niște simpli prieteni sau frați și alergați după tipii "cool" și "răi" crezând că îi veți schimba voi în niște îngeri când de fapt își bat joc de voi în ultimul hal, vă folosesc pentru sex, vă părăsesc iar apoi plângeți deoarece nu vă iubește nimeni în timp ce nici nu știți câți tipi cuminți și iubitori sunt indrăgostiți de voi. Dar unii ca acei tipi cuminți nu mai vor să cucerească pe nimeni din cauza numeroaselor refuzuri primite de la fetele obsedate de "băieții răi."

| Alison95 a răspuns:

Au trecut anii, s-au modernizat. li se pare aiurea sa stea sa cucereasca o fata, nu au rabdare. din pacate happy

| Ghost89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce anume? ca nu intelege mintea mea neodihnita laughing)

| h3r a răspuns:

Pentru ca majoritatea doar le agata, nu le cuceresc.
Si bineinteles, unele sunt incantate de astfel de gesturi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ghost89):

Sunt de acord cu ceea ce ai spus tu.

La fel, foarte adevărat şi ce a zis @Nordic.

| OliverArrow explică (pentru Ghost89):

Ca fata sincer imi pare rau sa spun dar ai dreptate. Dintre fete exista multe fete care asteapta Far-Frumos cu mercedes sau se uita numai dupa Zmei. Dupa baietii intermediari nu.

| Ghost89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Intr-adevar,lumea o ia pe alte cai,misterioase si ciudate. Oare cate fete accepta pe cineva asa cum e el? Putine. Cate stiu ce e aia romantismul? Stii,e ca in bancul ala: "Fetele sunt ca locurile de parcare,cele bune sunt luate,iar cele libere is pentru handicapati". Bine,mai exista fete sincere, care iubesc omul asa cum e, dar alea sunt timide, nu isi exprima sentimentele, tin totul pentru ele. Intr-un fel sufera. Pacat.

| Ghost89 a răspuns (pentru OliverArrow):

Hai ca daca in tineretile mele nu-mi rupeam nasul, eram si eu frumusel :))) Dar, nu, eu prefer sa fiu gen inger. Btw, uita-te pe www.OlumeFaraEA.blogz.ro,toate poeziile sunt scrise de mine,si ciudat,le-am scris din inima,in sensul ca e viata mea, cu adevarat, prin ce am trecut, ce simt, etc.

| Viorel_Poczo_1995 a răspuns:

Stiti aici e problema si la fete nu numai la baieti cu dragostea pentru. Ca : voi asteptati ca noi sa va cadem an ghenunchi an fata voastra si sa va spunem anumite chesti dar voia ati face acelasi lucru pentru. Noi sau sa nu va ganditi la noi doar pentru ca avem bani sau masini de lux laughing

| DEBrown a răspuns:

Timiditatea sau teama de a fi respins. happy

| Dariusuu a răspuns (pentru Nordic):

Un raspuns concret. Bravo

| h3r a răspuns (pentru Viorel_Poczo_1995):

Si daca ai face o declaratie in genunchi e ceva rusinos pentru tine?

| Nordic a răspuns (pentru Dariusuu):

Mulțumesc pentru aprecieri. happy

Răspuns utilizator avertizat
| h3r a răspuns (pentru Nordic):

Poate respectivii primesc ceea ce cauta.
Pentru ca si noi, fetele, suntem multe la randul nostru care asteptam pe unul serios si cand colo', ei inca tanjesc dupa alta care nici macar nu-i baga in seama.
Nu va mai descurajati; si cum am zis mai sus... cuceriti!

Sper sa nu-ti fie cu suparare, nu am vrut sa deranjez.

| h3r a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Dar nu e vorba despre femeie, ci despre barbat.
Ori s-au schimbat strategiile, femeia il cere pe barbat de sot?
Cat despre tine WQT, cand vine vorba de femeia iubita nu ai fi dispus sa faci acest pas?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E nu, facem o incercare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Am vazut destule fete care au facut asemenea declaratii, crezi ca s-au injosit?

| foxsilver a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar as vrea sa vad un show de-al taurolling on the floor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru foxsilver):

Dar ce ai fi vrut sa raspund mai, ca sunt Gigi vrajeala?

| Ghost89 a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Daca tot scriu poezii, normal ca as face asa ceva. happy

| WeLoveToParty a răspuns:

Am avea nevoie happy

| Nordic a răspuns (pentru h3r):

Nu, nu. Stai liniștită, am înțeles ce ai vrut să spui și sunt sigur că și în rândul fetelor sunt persoane care așteaptă un tip serios. A și eu nu-s descurajat, am FOST descurajat big grin Acum am prietenă de 2 ani happy

| h3r a răspuns (pentru Nordic):

Sa va tina!
Se pare ca pana la urma s-a meritat sa astepti.

Numai bine! Multumesc ca mi-ai raspuns.

| Nordic a răspuns (pentru h3r):

Mulțumesc. Da, a meritat să aștept happy