| OliverArrow a întrebat:

De ce baietii nu mai stiu sa cucereasca fete? Cred ca ar fi frumos sa ii invatam cum sa o faca.

108 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Paulla a răspuns (pentru Nordic):

Eşti fix ca un habotnic din ăla încuiat, care stă de gardă la Religie. Le spui că n-au dreptate, le şi argumentezi, la care ei ignoră argumentele tale şi continuă pe a lor, fără vreo logică. Ce e mai trist e că tu probabil nici n-ai înţeles ce am vrut să zic, măcar ăia doar se prefac că n-au înţeles...

| Paulla a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Nu, vorbeam serios. Chiar dacă consideri ca el trebuie să plătească, e de bun simţ să-ţi aduci banii la tine şi eventual să sugerezi tipului să împărţiţi nota. Şi dacă nu pentru bun simţ, măcar pentru siguranţă, că poate mai dai peste unul ca tinelaughing.
Să înţeleg că fără decolteu o fată n-are şanse la tine? Sau fără note bune?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Paulla):

Voi pe ce vă certați aici?rolling on the floor

Nu-s timidă, da' eu mă aşteătam să bagi o recplică de aia de macho, iar tu m-ai lăsat cu ochii-n soare. De întâlnit tot de întâlnim noi odată, că-i mică ţara.
'doamna in societate, gospodina acasa, dezinhibata in pat.' pf, deja-s sigură că două din trei îmi lipsesc rolling on the floor.

| Paulla a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu-i nevoie să ştii, doar aprobă şi tu când vezi câte un răspuns de al meu.laughing

| Dumnezău a răspuns (pentru Paulla):

>>"Şi vrei să zici că tu ai observat persoanele alea cu 10 pe linie şi fără decolteu?"

There ain't none.Astea sunt ca Bigfoot si ceva in plus.

Ba chiar, am cunoscut destule care nu ies din 9 si 10, scriu poezii de te lasa lat, au citit mai multe carti ca mine, dar simultan, au atitudini de fashioniste si mai sunt si niste... doritoare - ca sa fim corecti politic - de nici ele nu mai stiu cate lule au incercat.Pe bune ca nu pot intelege asa ceva.

Nu exista persoana incoruptibila, din punctul asta de vedere, cu atat mai putin fete.Sau ma rog, alea care au 10 pe linie si nu au decolteu, n-ar avea ce s-arate nici dac-ar avea decolteu.Stiu si de-astea.

Eu inca astept sa vad bad boy-ul cocalar, care rupe discotecile cu 9 si 10 pe linie.Still looking for it.De fapt, parca stiu si vreo doi care sunt borderline la categoria asta.

| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu lasa hora asta pe diferente de gen si cine trebuie sa plateasca sau duelul dintre Paula si Laiho si vezi ca s-a bagat subtitrare la ultimul episod din Homeland. laughing

| Paulla a răspuns (pentru Dumnezău):

Hai că şi pe tine te aşteptam...
'alea care au 10 pe linie si nu au decolteu, n-ar avea ce s-arate nici dac-ar avea decolteu' Ei, păi vezi că totuşi sunt?laughing Şi inteligentă şi citită şi preocupată de şcoală şi gospodină şi cuminte şi doamnă şi frumoasă n-ai să găseşti, asta să o ştii de la mine. Fă-ţi o listă cu aspectele care te interesează în ordinea importanţii şi fii pregătit să renunţi la alea aflate pe ultimul loc.
Ştiu şi eu persoane care nu se ating prea mult de cărţi dar au note mari, ce naiba, şi eu mă încadrez aici. Am fost surprinsă astăzi la ora de logică să aflu ce tâmpenii se fac...(după cum îţi dai seama, am ceva absenţe de motivat).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dumnezău):

Bine că mi-ai amintit, că am restanță vreo 3 episoade. Până una-alta, Boss. Nu, pe bune, așa-i zice serialului si e cam rupere de nori.

| Dumnezău a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Esti la Colegiul Ferdinand sau la CGV? Ca tot ziceai ca esti din Bacau...

Sau o arzi rural, rustic?

| Dumnezău a răspuns (pentru Paulla):

Nu ma refeream la cartile scolare, ca multa lume nici nu le deschide pe alea.Eu aveam treaba doar cu alea de istorie si romana,da' anul asta n-am mai primit si nu trebuie sa-mi cumpar,ca oricum,le stapanesc.

Spuneam,fara sa mentionez direct, ca n-ai ce vedea, dpdv fizic la acele personaje, deci fizic, nu prea ai de ce sa le observi.Nici psihic nu prea.Din ce-am intalnit eu, sunt pline de arfe si sunt de obicei "daddy's girl" sau ceva in genul asta.

Se poate gasi orice.Dar absolut orice.Mormantul lui Tutankamon cum crezi ca s-a gasit? Si asta era doar un mit.Doar ca o femeie care inglobeaza toate astea nu cred ca e blestemata.Sau,ma rog, sper...

Eu vreau un eu in varianta cu sani si par ceva mai lung.Se gasesc destule.Nu m-ar deranja deloc sa poata bea cot la cot cu mine si sa aiba niste tatuaje.Dar nu din alea de amatoare.

Cand ma gandesc la fete oarecum mai vulgare/lascive in atitudini/vestimentatie, ma gandesc la o reclama de anul trecut pentru TIFF, cu doua prostituate care vorbeau de Jean-Luc Godard, regizorul.Ca nuca-n perete! Te trezesti ca sunt imbracate...suspect si iti spun de ce Dostoievski adora sa se transpuna in operele sale prin protagonisti si de ce Proust n-a vrut sa tina ascuns, prin cartile lui, faptul ca e homalau.For real! Nu mai inteleg nimic din lume in momente dintr-astea. laughing

Depinde cum ai notele alea.Eu,din a 9-a pana acum, cred ca am lejer, peste 120 de fituici si rar ies din 8, 9 si 10, modest fiind.Bine,ca am un 4 la analiza, da'-i dau o bere bulangiului si trece. Logica e idioata.Am zis! Si psihologia tinde sa fie, daca nu ai profesor competent, cum a fost cazul la mine.

Asta inseamna pedagogic, nu? Bun, ai sa ingrosi peste vreo cativa ani ANOFM-ul, ca tu sperii pruncii! laughing

Si mai rau.Prezinta-mi media ta de admitere si cunostintele tale de economie. Poate ne intalnim pe-acolo la olimpiade, daca n-avem noroc la romana.

| IMC90 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stiu ce cucerire viseaza unele si ce flori viseaza altele, dar eu nu m-am dus in viata mea la intalnire cu flori rolling on the floor

| Paulla a răspuns (pentru IMC90):

Bine faci, mi se pare tare overrated gestul ăsta, de a veni cu flori sau/şi cu bomboane...

La câte olimpiade mergeţi măi? Înseamnă că voi doi chiar vă plictisiţi...laughing

| Paulla a răspuns (pentru Dumnezău):

Păi aşa zi. Nici eu nu-mi aduc manualele la şcoală, doar la germană, egnleză şi română, că doar pe astea le folosim. Iar dacă-mi trebuie vreodată şi celelalte, oricum le au alţi colegi.
Am înţeles, că tot din motivul ăsta ziceam şi eu că trec neobservaţi. Bun, mie-mi par plictisitori şi dpdv psihic, dar asta-i altă poveste. Ce vroiam eu să subliniez e că, data viitoare când se mai plânge câte unul/una că nu mai există fete/băieţi cuminţi să specifice că vrea să fie şi frumoşi. Ori ei de multe ori nu fac asta, ci bagă o doză de ipocrizie bună, spunând ceva-n genul 'băieţii/fetele se uită numai la aspect...'.
Când ai să fii singur pe la 50 de ani, să-ţi aminteşti ce ţi-am zis acumlaughing. O femeie care le înglobează pe toate enumerate de mine e paradoxală, n-are cum.
Vulgaritatea ţine mai mult de caracter decât de inteligenţă. Am întâlnit şi eu destule persoane, care aparant păreau desprinse de realitate, dar la o discuţie mai atentă cu ele vedeai că de fapt ştiu destule. Btw, părerea mea e că orice scriitor se transpune, măcar puţin, în opera sa prin intermediul personajelor, conştient sau nu.
Am note de peste 8 fără să fac cine ştie ce efort şi fără să copii la materiile la care mă pricep cât de cât(limbi, fizică, română, istorie) şi la restul mă descurc eu, cu o fiţuică, cu unul care-mi şopteşte, cu ce am rămas din clasă, cu ce am citit în pauză, cu ce văd pe caietul colegului din faţă, cu un 4 din când în când...

| IMC90 a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Intrebare :

A inteles cineva, vreodata in viata asta, materia numita Chimie? Nu de alta, dar eu am terminat liceul fara sa stiu sa echilibrez nici macar o reactie rolling on the floor Nu mai vorbim de probleme.
Alta mare necunoscuta pentru mine au fost notele, la muzica. Nici acu nu stiu care e DO, care e RE s.a.m.d rolling on the floor

| IMC90 a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Daca te-ai uita un pic in jur, ai descoperi ca exista fete frumoase si fara decolteu (si care invata si bine)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru IMC90):

Am luat și d-alea. Evident, pe lângă flori i-am mai luat și un inel (nu, n-am cerut-o în căsătorie), că mi se pare cam sec să te duci doar cu buchetul de flori. Și era pentru o fată care chiar însemna ceva. Și o dată, pe Centrul Vechi, la o terasă. Plecase tipa până la baie și tocmai atunci trecea o țigancă cu flori pe acolo. Am cumpărat un trandafir și i l-am pus pe scaun (și ca să te scutesc de glumă, nu, nu s-a așezat pe el fără să-l vadă rolling on the floor ).

| nicumusceleanu67 a răspuns:

Poate unii stiu

| IMC90 a răspuns (pentru anonim_4396):

Inseamna ca trebuie sa invat sa fiu mai romantic rolling on the floor

| MihaiEddy93 a răspuns:

Acum mai depinde si de voi fetele. Daca sunteti cinice si rautacioase, o sa asteptati voi mult si bine.