| OliverArrow a întrebat:

De ce baietii nu mai stiu sa cucereasca fete? Cred ca ar fi frumos sa ii invatam cum sa o faca.

108 răspunsuri:
| h3r a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Aici era vorba despre barbat, nu despre femeie.
Nu crezi ca femeia de langa tine merita acest gest?

Răspuns utilizator avertizat

Femeia merita, barbatul nu.
Apreciez mult gestu' cu buchetul de flori.

Dragul meu WQT, tocmai ti-am descoperit o latura sensibila.
Frumos.

| Dumnezău a răspuns:

E a doua intrebare retarda pe care o pui pe ziua de azi.Nu e un record, insa sigur e un inceput promitator.Eu,cordial,te sfatuiesc sa lasi la o parte arfele de "queen" si sa incepi sa mai cobori pe Pamant,nu esti in vreun basm,nu te astepta sa fii cucerita,ca nu esti nici pe Romantica sau Acasa; oamenii seriosi n-au timp de asa ceva.

In cealalta intrebare aveai o constructie de genul "ar trebui sa ii invatam pe baieti sa se comporte cu noi". Acum vii cu chestia asta sinita "cred ca ar fi frumos sa ii invatam cum sa o faca".Dar cine,ma rog, sunteti voi, daca nu niste banale bucati de carne, asemeni barbatilor, care nu faceti altceva decat sa va supraevaluati pana la stratosfera capacitatile si cele ce vi se cuvin.Ba,da plini de voi mai sunteti!

Oricum, fi tu sigura ca nu sa-si manance timpul cineva ce se respecta cu un asemenea specimen ca tine, femo-nazi.Si daca face greseala, o sa plateasca scump, ca, desigur, o sa il inveti tu cum se fac toate treburile.Imi vine o greata cand vad caractere ca tine, dar mi-e imposibil sa va dau o gheata in gat.Nu te mai prefa ca le stii pe toate, pentru ca probabil esti doar la o varsta corelata cu un caracter infect, poate si niste rasfatare inconstienta de la babaci care a dus la asa hidosenie.Bleati!

| Dumnezău a răspuns (pentru h3r):

>> "Femeia merita, barbatul nu."

Kill yourself!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Nordic):

"sunt sigur că și în rândul fetelor sunt persoane care așteaptă un tip serios"
Adevărul e că majoritatea celor care așteaptă un tip serios sunt bărbați. Mhm.

| Nordic a răspuns (pentru Dumnezău):

Cănd am văzut cât e de lung răspunsul tău n-am vrut să încerc, dar am zis "hai să văd ce zice și tipul ăsta." Și ști ce? A meritat să-l citesc laughing

| Nordic a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing)) Bună asta laughing Dar acum sinceri să fim, sunt și fete care așteaptă tipi serioși. Problema noastră e că noi ne plăngem că nu sunt fete cuminți când și ele se plâng că nu-s băieți cuminți. Și în felul ăsta ambele sexe sunt prea ocupate să se plângă în loc să caute acel suflet pereche. Dar poate sunt eu prea vizător cu explicațiile mele laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Nordic):

Eu nu mă plâng. Am întâlnit destule fete ok, ca să-mi permit asta.

| Paulla a răspuns (pentru Nordic):

Să înţeleg că tipele n-ar trebui să mai refuze sau cum? Sfatul meu către tipii 'cuminţi' care au primit prea multe refuzuri e să se îmbărbăteze, nimănui nu-i plac persoanele care fac victimele aiurea şi să lase standardele mai jos. Există la rândul lor şi tipe 'cuminţi', nu numai 'obsedate de băieţii răi', numai că majoritatea nu le observă fiindcă, de multe ori, sunt banale(fizic vorbind). Câţi dintre voi pot să spună sincer că s-au uitat şi la tipele alea care au 10 pe linie dar pe care nu le-ai văzut niciodată cu un decolteu? Da, nu mulţi. La fel e şi cu tipii cuminţi de care zici tu, sunt 'neobservabili'.
P.S: La fel cum multor băieţi li se par plictisitoarele fetele care 'se lasă uşor', la fel şi multor fete li se par plictisitori tipii care vin direct cu flori. Până la o anumită vârstă majoritatea nu caută relaţii serioase -iar unii nici atunci sau după-, sunt doar jocuri, aşa că mulţi caută provocări.

| stelta14 a răspuns:

Eu sunt baiat si am raspunsul pentru voi. pentru ca sunt timizi.

| Nordic a răspuns (pentru Paulla):

Și atuni ignoranta care a pus întrebarea aia penibilă are dreptate sau cum? laughing

Da, am mai vorbit.
Stiam ca o sa sariti, voi barbatii.

| h3r a răspuns (pentru Dumnezău):

Stiam ca o sa comenteze cineva, asa ca... intentionat am zis.
Merita si barbatul, nu ma face sa cred ca tu nu meriti!

Nu mai am ce discuta.

O seara placuta.

Of, WQT...

Unde vezi în răspunsul meu ceva legat de întrebarea ăsteia? Eu m-am raportat strict la răspunsul tău.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Vorbiți degeaba p-aici. Femeia stă mult mai des în genunchi în fața bărbatului, dar situațiile alea văd că nu le bagă nimeni în seamă.laughing

Eh...aș putea și eu să întreb unde am spus eu în primul meu răspuns că fetele nu ar mai trebui să refuze pe nimeni? Dacă o ținem tot pe tema asta nu ajungem nicăieri.

Şi aici se ajunge când rămâi fără argumente... Pardon, când n-ai, că pentru a rămâne ar fi trebuit să ai măcar unul la început.

Dar eu nu trebuie să dau argumente. Am zis deja tot în promul răspuns. N-ai cu ce mă contrazice acolo, ști că e așa cum am spus. De aia nici nu veau să intru mai departe îna rgumente. Stai tu liniștită că dacă încep nu termin în noaptea asta cu argumentele. Dar am lucruri mai bine de făcut.

| Paulla a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Când am postat răspunsul ăla eram sigură că o să răspunzi şi tulaughing. Nesimţită tipa, să vină fără bani şi să zică 'păi plăteşti tu, nu?'... eu merg pe 'fiecare-şi plăteşte consumaţia, dar dacă văd că întinzi tu mână să plăteşti nu mă deranjează.
Şi vrei să zici că tu ai observat persoanele alea cu 10 pe linie şi fără decoletu? Cred că nici @Dumnezău nu le-a observat, cu tot spiritul analitic şi cu tot interesul pe care-l manifestă faţă de semenii săi.
Şi ce te face să crezi că eşti destul de dur, ă? Să aud ceva-n genul 'overly manly man'...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Și, și.laughing Atunci, vezi, ce o tot învârtim, o sucim, pân-o amețim?