anonim_4396
| Anonim întreabă:

De ce e asa greu sa spunem te iubesc persoanei iubite? ignorarea persoanei iubite este o greseala? e o diferenta intre placere si iubirea adevarata? ce simnti cand iubesti? dau fundita

8 răspunsuri:
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Greu nu este dar vezi tu in majoritatea cazurilor acea persoana pi care o iubim nu merita,nu este demna de dragostea noastra si nu ar sti sa aprecieze cu adevarat sensul acelui te iubesc(mai toti stiu ce inseamna iubire dar totusi sunt fff putini cei care stiu sa iubeasca cu adevarat).nu toate persoanele sunt la fel, nu toti iubim la fel, nici unul dintre noi nu raspundem cu aceeasi intensitate.

| stejara2 a răspuns:

Din cauza ca nu esti sigur pe sentimentele celuilalt si te temi de un refuz, asa ca mai bine taci, amani inevitabilul, si mai speri!
Placerea e carnala, o faci fara implicatii sentimentale, cu oricine Iubirea este ceva ce tine de suflet si sentimente, te implici total, cand iubesti simti o totala abandonare de sine, vrei ca persoana iubita sa fie fericita, fiind in stare sa cedezi pana si locul altcuiva daca vezi ca nu te iubeste.

| LoveDee03 a răspuns:

Deoarece ne este frica sa nu fim respinsi,batjocoriti datorita sentimentelor,este o greseala intr-adevar dar daca vezi ca persoana iubita nu ii pasa,mai bine incetezi,nu merita,de ce sa te tresezi pentru cineva care nici macar nu apreciaza asta? iti spun din propia experienta,e o diferenta foarte mare,mie poate sa imi placa de cineva asa pentru o perioada de timp,dar sa iubesti este ceva nedefinit,simti ca nu poti trai fara persoana respectiva,ca iti doresti sa il/o vezi in fiecare secunda,sa vorbesti cu el/ea in fiecare clipa,il/o vezi in persoane,o visezi, te gandesti zilnic la acea persoana, succes!

| Danyelusha a răspuns:

Pai poate multa lume nu spune "Te iubesc!" de frica, deoarece s-ar putea ca sentimentele persoanei respective, sa nu fie reciproce. Nu isi recunosc sentimentele pentru ca nu ar vrea sa se faca de rusine, daca persoana nu are aceleasi sentimente, pentru ca persoana iubita, ar putea sa ia in ras sentimentul de iubire, facandu-l sa se simta prost.
Presupun ca ignoranta persoanei iubite, este, probabil in mica parte, o greseala, deoarece ai putea sa ii arati jmacar prin gesturi sentientele pe care le ai pentru ea. Nu cred ca ar trebui sa pierzi sansa de a-ti exprima sentimentele, poate, cine stie...si aceea persoana arec aceleasi sentimente.
Este o diferenta mare in a iubi si a placea. A placea este un dsentiment de simpatie, de drag, sa iti placa de o persoana e probabil, jumatate din sentimentul e iubire.
Sentimentele pe care le simti in momentul in care iubesti, nu se pot explica in totalitate. Cand iubesti, in momentul in care vezi persoana iubita, simti fluturasi in burta, iti bate inima din ce in ce mai tare, si se zice ca ti se maresc pupilele ochiului cand privesti aceea persoana si la o simpla atingere de a ei, simti un mic fior. Cam atat stiu euhee hee
Spert ca ti-am fost de ajutorwinking

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| Anonim explică:

Nu spun "te iubesc" cei care nu au incredere in ei si in partener. Asteapa 1001 de dovezi de "iubire" pentru a spune 2 cuvinte amarate. Daca iubesti cu adevarat ai in interiorul tau o fericire exploziva, simti mereu nevoie sa spui cuvinte frumoase. Daca tie iti este greu sa spui e clar ca nici macar nu il/o iubesti.
Intre placere si iubire...hm, prin clasa aXa cred un prof s-a pus sa ne explice asta. El vedea iubirea= fericire, sexul = placere, fericirea apare in suflet, placerea apare fizic. Atunci credeam si eu asta, dar cu timpul mi-am dat seama ca iubirea e ceva mai mult decat fericire. Ea cuprinde si fericire si placere. Ca atare, intre cele 2 cuvinte( placere, iubire) e o relatie de subordonare, nu se bat cap in cap.

| Dolwee a răspuns:

Buna sunt noua aici dar iti voi spune ce inseama iubirea adevarata. Daca iubesti pe cineva cu adevarat simti. Prin cuvantul simti este vorbad ca vei zambi mereu daca spui numele persoanei iubite, vei avea fluturi in stomac cand o vei vedea si daca nu te uiti la alt cineva. Iubirea adevarata inseama : nu conteaza cum arati, look-ul, daca esti popular, daca ai faima sau bani, conteaza cum gandesti, cum te comporti, iar cine te va accepta asa cum esti aceea este iubirea adevarata. Multi din ziua de azi spun,, Da te iubesc foarte mult '' dar de multe ori nu este adevarat, deoarece sunt cazuri cum ar fi : baiatul / fata,, sta '' cu tine doar ca sa faca gelos pe fostul/fosta prieten/a, alt caz este pentru popularitate sau bani. Cu greu poti gasi o persoana care te place cu toate defectele pe carele ai.
Daca nu poti spune,, Te iubesc '',, persoanei iubite '' este pentru ca nu esti sigur daca este ea sau el. Cand vei spune cu adevarat Te iubesc o spui cu toata inima ta si dragostea ta.
Diferenta dintre placere si iubire adevarata este ca :
Placerea = este atunci cand iubesti pe cineva doar pentru fizicul persoanei respective si perfectiunea acelei persoane
Iubirea adevarata = este cand cineva te accepta asa cum esti, nu perfect, nu faimos, nu FALS, ci doar pentru emotiile tale, comportamentul tau, multe multe lucruri ^__^.
Crede-ma iti spun cu mult drag aceste lucruri deoarece mi s-a intamplat.
Timp de 9 ani nu am avut un iubit si m-am tot rugat la Dumnezeu sa apara un inger care chiar ma iubeste asa cum sunt. Iar el mia ascultat ruga ^^. Lupta, si sigur vei gasi iubirea vietii tale orice ar fi, crede-ma o vei gasi.
Sper ca teau ajutat sfaturile mele ^^ mi-a facut placere sa te ajut big grin

| catalinaelena a răspuns:

Poi poate ne este frica ca acea persoana sa nu simta acelasi lucru si da uneori este o greseala uneori nu da intre placere si iubirea adevarata este o diferenta.Cand iubesti de gandesti numai la aceasta persoana nimeni nu mai exista in jurul tau simti fluturi in stomac dar este foarte frumos sa iubesti:d

Întrebări similare