anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce unele fete machiate care s frumoase, arata ca niste maimute dupa ce se demachiaza?

9 răspunsuri:
| SUBLIME a răspuns:

Natura le lauda!laughing

| Bris a răspuns:

Pentru ca machiajul irita si distruge tenul treptat...fa un test :fotografiaza-te inainte sa te machiezi si apoi stai cu machiajul pe fata cateva ore bune. Dupa ce te demachiazi o sa observi o diferenta.Eu am incertat si prefer sa reduc machiajul cat se poatede multlaughing.

| valentingb a răspuns:

Pentru ca daca ar fi fost invers, nu ar mai cumpara nimeni farduri.
si bineinteles, pentru ca sunt urate.
fetele si femeile frumoase nu au nevoie de farduri, un pic de ruj care sa amplifice culoarea naturala a buzelor si un pic de machiaj deschis la culore pe langa ochi ...deja e prea mult

| yly90 a răspuns:

Pentru ca foarte multe fete isi distrug tenul cu toate prostiile.eu am 22 de ani si nu am pus in viata mea fond de ten pe fata, sau nu am folosit machiaj in ambundenta.de obicei fetele astea de 12.16 ani folosesc machiaj cu tonele...a si da natura nu a fost foarte generoasa cu unelewinking.

| viviana24 a răspuns:

Pentru ca machiajul ajuta o fata sa ii ascunda toate defectele...dar in acelasi timp machiajul iti poate distruge tenul...

| lifeonlyforlove a răspuns:

Pentru ca se machiaza prea tare si dupa ce se demachiaza aspectul lasa de dorit....pentru ca nu e frumoasa naturala asa cum este fara machiaj.winking

| user1998 a răspuns:

Pai de ce se machiaza ca sa arate frumoase. FUNDA

| MyRi a răspuns:

Fiind ca nu sunt frumoasa, stiu doar sa se macheze sau au fost frumose dar s-au machiat pana s-au uratit

| lifeonlyforlove a răspuns (pentru user1998):

Pentru ca nu le place aspectul sau, si incearca sa para mai frumoase ...insa eu personal sunt de parerea ca nu exista fete urite, doar gusturile difera. iata asa