Buna intrebare. Parerea mea e ca ceea ce simtim noi pentru acele persoane nu echivaleaza cu ceea ce simt ele pentru noi. Uneori insa poti dezamagi si fara sa iti dai seama, sau poate atunci cand e prea tarziu... Sentimentele sunt foarte complexe, uneori prea complexe pentru a fi explicate in cuvinte...
Pentru ca uneori avem impresia ca cunoastem o persoana foarte bine, dar de fapt nu e asa, si intr-un final ne dezamageste.La drept vorbind nici pe noi insine nu ne cunoastem in totalitate.
De ce?
poate din cauza ca le-am acordat toata increderea si dragostea noastra(asta intr-o relatie) si cand credeam ca i-am oferit tot ce aveam mai de pret, se pare ca nu e de ajuns![]()
. deoarece credem in vorbele lor cand ne spun cat de importante suntem pentru ei si cand vedem ca au fost doar vorbe, doare al dracu de tare![]()
as mai continua, dar ma opresc aici
nu uita! orice ar fi, nu te da batuta! totul e trecator in viata asta, chiar si cea mai "mare iubire"!
Si eu ma intreb asta
...ma gandesc ca asa e viata, nu putem fi numai fericiti si u la randul tau ai ranit. O sa treci si peste asta! bafta:*
Uite o intrebare la care m-am gandit si eu
si n-am gasit inca raspuns.
Pentru ca uneori persoanele alea nu ne considera si pe noi dragi lor. deci sentimentul nu-i reciproc.
sau uneori ne pot dezamagi intr-un moment de ''ceata'' cand nu realizeaza ce pot pierde.
oricum toti am dezamagit la randul nostru...
![]()
de la atatea dezamagiri aproape ca nu mai am persoane dragi(adica dezamagiri d-alea mari ca deh...eu trebuie sa-i ajut pe toti iar eu cand am nevoie sa fie cineva langa mine nu vine nimeni. si nu numai asta...mai sunt dar mai bine nu enumar)
De ce?! ![]()
Acele persoane ofera cat pot, chiar si in dragoste
; iar noi fiind prea egoisti cerem mai mult decat ne pot da ele
Stropdeploaie întreabă:
Amylee_1318 întreabă:
VreauOrelatie întreabă: