|

De ceva vreme fata de care-mi place se poarta foarte schimbator. Exista partea cand flirtam si e simpatica si de multe ori chiar incepe interactiunea noastra inainte sa apuc eu. Atunci cand se poarta asa pot jura ca ma place. Apoi din senin si fara motiv se schimba din simpatica intr-o persoana care ma respinge si isi bate joc de mine fara motiv si ramane instabila pana ajunge acasa. De exemplu in loc sa ma lase sa stau cu ea in banca (ma lasa de obicei) imi muta fortat lucrurile inapoi la locul meu si insista sa raman acolo desi nu are vreun motiv sa nu ma lase sa stau cu ea (Ea sta singura in banca. S-ar putea sa nu ma mai lase deloc sa stau cu ea. Aflu azi.). Mai e si un exemplu mai interesant:

Eu-

Ea-(glumind) Vrei sa te bat?

Eu(nu o credeam)-Haide.

Si a inceput pur si simplu sa-mi dea pumni fara motiv (ceva mai puternic decat puterea de fata care n-are curajul sa loveasca) cand tot ea i-a zis altei fete ca atunci cand un baiat le enerveaza, fetele nu pot sa le dea pumni sau suturi, ci doar daca ii enerveaza rau pot sa le dea o palma. Ea nu e violenta decat cand o lovesti, lucru care nu l-am facut si nu-l voi face. Sunt singura persoana cu care se poarta asa schimbator si ciudat.

Se comporta asa ciudat pentru ca ma place sau doar se distreaza sau ce? Si eu ce ar trebui sa fac? (mai ales atunci cand ma respinge)

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ei,a inceput sa realizeze si ea ca te place,asa ca reactioneaza,se impotriveste slabiciunii pe care constata ca o are pentru tine.
Deocamdata sa suporti,nu e usor pentru nimeni sa descopere ca e pe cale sa se indragosteasca,daca va accepta sentimentele pe care le are pentru tine,va inceta si va deveni o dulce si-o draguta.
Ai putea sa-i spui sa nu te mai chinuie asa, de exemplu, apeleaza si tu la generozitatea ei.
Cert e ca ii pasa de tine, vezi bine ca nu face asta cu nimeni altcineva, asa ca ia gandeste-te...cand cineva nu ne intereseaza,nu-l "vedem",nu? Dar cand ne inteseaza,devine centrul preocuparilor noastre, asta ai devenit tu pentru ea, asa ca deocamdata las-o sa inteleaga lupta care se da in ea, in ce te priveste, pentru ca lucrurile se vor schimba.
Rabdare.
Si zambet.
happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

''Sunt singura persoana cu care se poarta asa schimbator si ciudat''
Chill.
Fata te place... happy
Zapaceste-o ca sa mariti tensiunea dintre voi.Se stie ca fara tensiune nu exista atractie.Necajeste-o.
Dar atentie sa nu faci vreo greseala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează