Buna, pfff cu lac pe unghi mi se pare aiurea, dar daca se epileaza pe picioare e ok, daca au par ca maimutele
, este mai estetic, desi parul la barbati nu trebuie sa lipseasca
.
Sunt niste baieti care se ingrijesc! Dar faza cu datu pe unghii cu lac e cam exagerata, epilatu mai merge da nici ala total
Nu am nimic impotriva. le place sa arate bine sa se ingrijeasca.nu inseamna ca sunt gay...deci nici o parere proasta...
Am intalnit si lacul de unghii la baieti nu mi se pare gay, e ok, dar f putin nu exagerat. iar epilatul pe picioare... e mai mult pentru sportivi. dar e mai dragut asa pufos
Nu`mi plac baietii care se epileaza si nici cei cu lac pe unghii
trasaturi feminine 100%
E ceva estetic, mie imi plac baietii ingrijiti.insa pana la un punct.sa nu-mi foloseasca rimelul, creionul dermatograf ![]()
Barbatii cu par pe picioare imi par sexi.insa sa aiba si niste picioare "macho"
. cat despre lacul de unghii nu ma deranjeaza!
Bye bye!
Lacul pe unghii mi se pare ceva feminin si cu epilatul la fel, parera mea sunt niste afemeiati si daca nu au cu ce ce sa i ia ochi la o fata i ia prin chestiile astea, nu mai este la moda sa cuceresti o fata vb frumos cu ea si prin alte chesti frumose,
Sunt barbati care chiar au par in exces, iar epilatul devine o necesitate.Manichiura unui barbat poate fi ingrijita si fara lac, dar nici asta nu displace foarte mult! Prefer sa vad una lacuita, in schimbul celei roase cu dintii.Acest lucru nu-i face mai putin masculini, doar persoane carora le place sa se ingrijeasca! Ce e rau in asta? In acest caz, mi se pare foarte normal! Teoria de "gay", este scuza celorlalti sa scape de acel "efort", care este caracterizat tipic feminin.
Genul asta de barbati nu sunt gay(mai documentati-va), poate ati auzit de "metrosexual" cautati pe google, un barbat care se ingrijeste si stie sa se faca placut nu eun lucru rau nu doar femeile trebuie sa arate bine, in legatura cu lacul mi se pare ok, manichiura, pedichiura, pensat si epilat totul ca sa arate bine, dar voi trebuie sa mai cresteti. fetelor cred ca vreti un barbat frumos nu o maimuta, sau va amagiti cu uitatul la striperi? mie una imi place un barbat stilat asa cum este al meu si eu am grija sa arate bine
Pana la ultima fraza eram sigura ca "madagascar" este unul dintre tipii vizati de aceasta intrebare.
Cei care se dau cu lac pe unghi;-s nu sunt de acord cu asta
este prea feminin, sincer
despre epilat
sunt baieti si baieti
unora e sta uper bine epilati, mia ales daca sunt bronzati
iar altii blak! :-&
nebronzati, piciaore cat o creanga de aia subtire :-s
nici de cum
deci nu sunt total de acord cu epilatul la baieti
dra fiecare face ce vrea
Bafta :*
Lac pe unghii nu mi se pare cioudat mai bine maini curate cu ungii taite ca lumea
cat despre epilat la fel... dar parca pe picioare e prea feminin
nici ajunge sa te faci pe piept daca ai par si jos la... si la subrat?
E foarte gay.
Nu m-ar mira ca astfel de oameni să aibă rozeta uşor nerozetită.
Sau... sunt metrosexuali. Adică, mnoh, nişte gay mai metrosexuali![]()
Penibili, în orice caz.
Deşi, recent am citit un studiu cum că femeile din occident (aş zice eu, Accident, dar în fine) preferă mai mult fătălăii adică bărbaţii care doar poartă penis şi-atât pentru că în rest se epilează, sunt deloc masculini şi se dau cu lac de unghii.
Părerile sunt împărţite şi împărţibile.
Ioana909 întreabă: