|

Deci am așa o problemă, sunt cu iubitul meu într-o relație de un an și o lună. Pe zi ce trece se face gelos, se supăra pe mine dacă mă sună și îi spun că nu pot vorbi.

Dacă nu îi fac pe plac mă ignora, se supăra și deodată autoaprecierea mea cade la zero, ce pot sa fac în așa moment mă jignește acest fapt.

Eu am 19 ani iar el 23

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Ai putea sa ii spui ca aceste lucruri te deranjează iar dacă nu se schimba deloc situația cel mai bine pentru tine ar fi sa închei relația. Stiu ca suna al naibii de rau dar te rog gândește-te la un viitor îndepărtat cu un asemenea bărbat posesiv. Relațiile trebuie sa fie,, locuri" sigure nu cuști. Un om care te trage in jos și te manipulează fără sa îți dai seama este foarte nepotrivit mai ales in cazul dat când esti foarte tânăra iar un om frumos poti găsi oricândwinking

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Gelozia reprezinta una dintre cele mai grave/severe boli mintale degenerative progresive si din nefericire incurabile. Viata alaturi de un asemenea specimen invariabil devine un chin infernal care de regul mereu se soldeaza cu urmari si/sau repercursiuni din cele mai imprevizibile. Sfatul este unul singur : incearca sa dispari din preajma lui cat mai ai timp, pana nu va deveni... prea tarziu. Sanatate!

| a răspuns:

Daca este gelos pe tine, de ce mai stai cu el? Lasa-l si gaseste un alt baiat care nu este gelos.

| a răspuns:

Din păcate nu prea ai ce face.
Gelozia e o chestie pe care un bărbat (sau femeie) o are sau n-o are. Nu se vindecă, nu se tratează, nu se schimbă.
Nu ai decât două variante. Îl accepți așa cum e până la adânci bătrâneți (dacă ai de gând să rămâi cu el)
Sau îl lași și pleci (varianta deșteaptă). Sigur vei găsi alt bărbat nedefect și te vei asigura că n-o să suferi toată viața.
Ești încă foarte tânără, îți poți permite orice.