| SoRandom21 a întrebat:

Deci am fost cu prietenu meu 2 luni fara 3 zile si de vreo 2 saptamani nu ne mai vazusem (doar noi 2, suntem in aceeasi clasa) deloc. Inca se uita la mine si inca da semne ca ma place. Aseara am zis hey cf? :* si nu a zis nimic, a iesit de pe mess fara sa zica nimic si apoi pe la 9 ii zic dar ce faci nu mai bagi lumea in seama? (asa imi zicea si el mie deci nu am facut o faza rautacioasa pentru el) si este vreo 3 ore mi-a zis ca se juca si ca jocul e full screen si nu se poate pune in bara. Si i-am zis ca ar fi bine sa iesim azi(maine pentru ziua de ieri) si a zis ca vine un coleg la el acasa, apoi a inceput sa zica ca nu mai are timp de nimic (jocuri!? frustrated), are o gramada de obligatii, de probleme si ca nu prea mai are timp si chef de relatii si a zis sa facem o "pauza"... Acuma el face 2 pregatiri si electro in timp ce eu ma chinui sa scot media 10, am 3 pregatiri si mai fac si desen si am si mult mai multe teme la pregatiri ca el.

Credeti ca a zis asta pentru ca nu ma mai place? Atunci de ce a zis doar o "pauza" daca vroia sa ne despartim? Ma mai place si vrea sa continuam? Sa rup relatia? Ce sa fac? happy

1 răspuns:
| Ciprian a răspuns:

Eu te-as sfatui sa nu-l mai bagi in seama... daca te place va veni sigur la tine...