De a zis ea asemenea cuvinte grele, inseamna ca ai suparat-o rau de tot. Incearca si cere-ti iertare fata de ea pentru tot ce ai gresit.
Ipocrita era daca se prefacea in continuare ca te iubeste. Ea doar a fost sincera cu tine. In plus, cel putin dupa cum afirma ea, comportamentul tau a nemultumit-o si sunt sigur ca ti-a spus asta si inainte. Probabil ca acum a ajuns la capatul rabdarii cu tine, a constatat ca nu esti ceea ce isi doreste si ti-a comunicat asta. Nasol e ca s-a trezit cam tarziu, adica dupa ce a ramas insarcinata.
Stii, viata e rotunda. Tu te-ai purtat urat cu ea, ai criticat-o, de ceva timp tot spui ca nu o mai suporti etc, vorbeai de ea ca de ultima japita si mai mai ca te enerva si faptul ca respira ....Si te miri ca ti-a zis ce ti-a zis?
))
Uitã de ea pentru o vreme si las-o cu copil cu tot, binenteles daca iubesti copilul mai intalneste-te cu el, dar rupe legatura cu ea de tot. Poate se simte si sufocatã dar ei sa nu ii dai nimic doar la copilul tau suport financiar, ba poate chiar tot suportul financiar daca nu este mare asteapta sa creasca.
Daca rupi legatura cu ea si incearca sa te contacteze asteapta sa vina la picioarele tale, si comportate cu ea foarte naspa! Trebuie sa vina ea la tine, daca o mai iubesti
Ai un raspuns de10+
Greseala a fost ca a dus femeia in alta tara mai bogata, si a fost lovita greu de hypergamie
Cel mai bine era sa stea ea in tara, si el dincolo chiar daca o iubea si astfel se putea tine el de treaba sa o suporte financiar, toate femeile sunt la fel daca te schimbi si nu mai faci destui bani, unele daca au variante mai bune, cum ar fi sigur in alta tara mai bogata o sa plece de langa tine
Nu toate sunt asa; depinde si de educatia primita si apoi insusita de "matracuca"
Il sfatuiesti sa se intalneasca doar cu copilul fara sa fie si ea de fata. Cu care copil mai ''inteligentu-le''? din moment ce precizeaza in limba romana ca este vorba de : ''Cea care va fi mama copilului meu...'' Pentru a naste un copil sanatos in acest moment EA, care este MAMA viitorului copil, EA are nevoie de sprijin financiar. Se pare ca habar nu ai pe ce lume traiesti, iar sfatul tau este de-a dreptul imbecil. El este dator sa o sustina financiar din moment ce a lasat-o cu burta la gura.
Tu ai fi de acord dupa ce lasi una gravidã, te chinui sa o duci in alta tara sa aiba o viata mai buna, adica sa aveti o viata mai buna. Dupa care ea sa nu fie multumitã, facand doar drame si pentru ca nu mai ai destui Bani pentru fitele ei, eu as sta departe de asemenea... nu are de ce sa plateasca pentru ea sau sa mai stea, el trebuie sa se gandeasca la viitorul lui, la cariera lui daca ea nu il ajuta doar trebuie cat mai repede sa scape de ea
Daca ai citi intrebarile lui mai vechi, ai vedea ca el a generat toata situatia. Ai intelege de ce femeia aia a reactionat asa. Acum daca i-a placut sa dea din fund, are o responsabilitate fata de ea si de copil. Sau macar fata de copil. El nu are nici o empatie fata de cei doi. Si daca a adus-o in alta tara ce? Trebuie ca ea sa-i linga talpile sau cum? Adica daca al meu castiga mai bine ca mine trebuie sa ii fac matanii? Sau daca eu castig mai bine trebuie ca el sa fie catelusul meu? Respectul se bazeaza pe situatia financiara? Pe bune?
Citeste intrebarile lui vechi. E un rezumat succint al dezinteresului fata de ea si spune clar ca nu o mai suporta. Deci cine cu cine e ipocrit in situatia asta?
Uite o mica parte :
"Ajutor! Deci nu stiu ce sa mai fac! Logodnica mea insarcinata are un tic.Se balbaie cand nu stie sa zica un cuvant.Si ma calca pe nervi! I-am atras mereu atentia.Dar nu se corecteaza.Si azi a facut la fel.Si m-am enervat atat de tare ca i-am tras un pumn in fata sad da stiu sunt un ratat.
Nu pot sa-i uit fata speriata si derutata inainte sa o lovesc.Nu am dat niciodata in ea.Dar acum nu stiu ce m-a apucat.Are ochiul umflat si din nas ii curge sange.Bine ca nu i l-am spart."
"M-am saturat de ea! Acum de 2 zile zice ca se simte rau.E insarcinata si a fost la baie si a zis ca avea 2-3 pete mici de sange.Dar dupa nu a mai avut nimic.Dar dupa zice ca au luat-o durerea de burta si spate si nu poate sa stea decat in pat.Are si tensiunea mare. Abia poate sa mearga.Dar nu face nimic in casa aia! Nu mancare nu curatenie de cand a zis ca se simte rau.A tipat la mine si mi-a zis:Tu chiar vrei sa avortez in fata ta?! Sau sa mor?!
De atunci nu am mai vorbit cu ea.E o nesuferita.Ce sa-i fac?"
Omul este un ipocrit, vine si se plânge pe aici ca o fata mare, lol mi se face sila de asa specimene!
Da pai, am simtit nevoia sa evidentiez istoria. Pentru cine nu i-a citit intrebarile, se poate intelege ca iubita lui e de vina. Si nu e asa. O fi si ea dificila dar nici cu el nu mi-e rusine.
Tu ai citit macar restul intrebarilor lui?
Aia se tara pe jos de rau si pe el in durea in fund ii zicea ca sa satura de ea el vroia sa il bibileasca cand ea mai ca nu pierdea sarcina.I se intoarce roata si bine ii face macar daca l-ar lasa naibi si iar pune si copilul in brate sa vada cum e
Nu stiu cât o iubeste pe ea, si dacã nu ar iubi pe ea, ai dreptate are o responsabilitate, sã aibã grijã de acel copil. Nu am eu o experientã de viatã, dar am vãzut familii in care barbatul lucreazã dincolo pentru a oferi suport financiar, copilului iar ea face gurã deoarece nu ii convin anumite lucruri(nefiind cununati)de asta nu sunt de acord. Nu as suporta sã imi zicã femeia copilului meu cã pleacã cu tot cu acel copil, as lupta pânã in pânzele albesã am eu acel copil, chiar dacã nu imi pasã de ea.
Dacã a stiut cã nu el este potrivit de ce la lãsat sã o lase insãrcinatã?
Da te-ai gandit ca nu stim cati ani au sau poate ca nu era asa sau poate ca nu a vrut da sa intamplat.Omul asta e si violent si face si garagatii nu ii pasa de copil la el ii pasa de el si de ce nu face femeia aia cu burta la gura curat dupa el.Tu crezi ca lui ii trebuie copilul? Ia sa il de-a in brate sa vezi ce face cu el pe unde il lasa ca nu stie de capul lui dapoi de a unui copil..De aia nu il mai suporta femeia aia ca o loveste ii vorbeste urat si nu ii pasa nici cat negru sub unghie ca ea nu e bine cine sti ce conditi au si poate nici nu poate sa plece de acolo da dupa ce naste sa imi spui tu mie cutu daca ea nu pleaca si il lasa
Posibil să fie și de la faptul că e gravidă. Unele femei gravide, pot prezenta labilitate emoțională, stări schimbătoare, din cauza hormonilor ce mișună prin ele.
Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să vorbiți sincer, unul cu celălalt, cât mai așezat, asta nu înseamnă că nu trebuie să te gândești la ce-ai greșit, poate niște explicații suplimentare oferite ei, ar mai ajuta.