A fost o cearta,o cearta foarte urata si acum te-ai descarcat.
Dupa ce va calmati,si tu si el,spune-i cu un aer serios ca trebuie sa stati de vorba.
In numele dragostei deja induri prea multe,nu e asa dragostea! Intreaba-l cam cum s-ar simti daca,jignita si umilita de toate astea,intr-o clipa de nebunie,i-ai arata usa!
Dintr-o prostie,dintr-un orgoliu de moment,dintr-o stare necontrolata de nervi se pot intampla lucruri atat de grave...
Cat exista iubire intre voi,si exista,incercati sa nu o stricati,greu se mai poate reface si aduce numai suferinta!
Dragostea e neconditionata,nu e un schimb de favoruri preferentiale,eu sunt bolnava si tu nu tipi la mine,tu esti nervos si eu tac sa nu te supar! In nici un caz.
Dorinta sa-l vezi fericit si bine pe celalalt trebuie sa o aveti amandoi si sa fie prima voastra grija,nu numai a ta,nu numai a lui.
Incearca sa afli ce anume il supara atat de tare,poate e forma lui de reactie la problemele tale de sanatate,poate se teme foarte mult si nu vrea s-o arate,afla ce il doare cu adevarat,si el are suflet,ca si tine si in mod sigur nu se bucura sa ajungeti in asemenea situatii.
Discuta calma,fa-ti un fel de plan cam ce anume vrei sa-i spui si incearca sa regasesti binele vostru dintotdeauna.
Vin si sarbatorile,nu-i pacat sa fiti atat de amarati si tristi?
Cu problemele de sanatate pe care le ai,e nevoie de multa liniste,de dragoste si caldura sufleteasca,nu de certuri,nu de lacrimi, nervi si suparare!
Sper sa fie totul bine, vorbeste cu el si da-ne vestea cea buna!
Multumesc frumos inca o data si inca o data! Intotdeauna vi cu un raspuns ferm si totodata folositor! Multumesc din suflet, chiar asa voi face! Nu are rost sa dau cu piciorul unei relatii atat de frumoase pot sa spun, dar ca orice om, fiecare cu momentele lui!
Servus! Ştii ce cred eu? Tu eşti îndrăgostită până peste urechi, dar este bine că mai ai o fărâmă de raţiune. Părerea mea este că ar trebui să stai serios de vorbă cu el, chiar dacă nu te simţi tocmai bine, să ai răbdare să-l asculţi şi pe el. O relaţie este întemeiată, pe lângă dragoste, şi pe respect, încredere şi de ce nu, prietenie. Din ce ne-ai povestit, deduc faptul că el nu manifestă mai nimic din toate astea. Poate are un motiv pentru care este mai stresat, poate că există o explicaţie plauzibilă, de toate astea nu-ţi poţi da decât tu seama după ce vorbeşti cu el.
O zi cu zâmbet, gânduri limpezi şi însănătoşire grabnică!
Asta este unul din multele cazuri in care trebuie sa iti urmezi mintea si nu inima. Daca ai face asa, raspunsul problemei tale ar fi evident.Bafta
Asa este dar nu pot
. Ma vede ca sunt asa cum sunt ca ma simt rau ca am ajuns la perfuzii si el nu face nimic il doar pur si simplu undeva! Isi bate joc altceva nu face! in loc sa aiba grija de mine. eu stiu ca atunci cand iubesti pe cineva, pai IUBESTI si vrei sa fie bine.Nu iti bati joc!
Nu,draga mea, nu trebuie sa iebesti pe cineva ca sa ii doresti binele si spun asta uitandu-ma la mine.Am si eu personajele cu care nu ma inteleg, insa nici macar lor nu le doresc raul si chiar daca au nevoie de ajutor, ii ajut.
De aici pot deduce ca ura mea fata de un dusman e parfum pe langa dragostea prietenului tau fata de tine, am dreptate?
Da sa stii ca ai dreptate.
"Apara-ma Domane de prieteni, ca de dusmani ma apar singur".
Bafta la ceea ce decizi in legatura cu relatia si vezi, ca ceea ce decizi sa nu-ti dauneze
Dal afara din casa, ca are balta peste. vei suferi 1 luna 2, 3 si gata, stiu ca este greu dar gandeste-te ca nu te respecta si vei suferi toata viata, baieti buni gasesti
Fata
nu-i normal deloc, trateaza-l cu aceeasi moneda, o sa te intrebe odata sh odata dc te porti asa cu el. atunci adui aminte de cum sa purtat el cu tine
poate ca realizeaza ca a gresit. da la cum il stiu eu pe alex orgolios... totusi seara cand stati in pat spune-i calm chestiile astea, daca se enerveaza (cu siguranta) stai calma si continua. poate se va intoarce cu spatele la tine da nu fi fraiera continua
crede-ma ca dupa ce vei tacea el no sa se gandeasca la altceva decat la ce ai zis u si la clipele frumos pe care leati petrecut impreuna. adui aminte tot mai des de clipele frumos
Fata, sunt Andra
)
Aaa, acum am citit tot raspunsul, stiai ca eu sunt
Da chiar ai dreptate! Mersi!
Scuza-ma pentru ceea ce iti voi spune, dar mie mi se pare ca te umilesti mult prea mult si nu merita. Chiar daca se spune ca dragostea e oarba si suntem tentati sa iertam totul din iubire, nu ne putem injosi pentru cineva care nu da doi bani pe sufletul nostru si pe sentimentele noastre.Eu in locul tau i-as face bagajul imediat si i-as mai zice si vreo doua ca sa ma tina minte. Nimeni in lumea asta nu merita sa isi bata joc de o persoana! Nu asa! Atata vreme cat tu il intelegi si esti langa el cand are nevoie, mi s-ar parea normal sa faca acelasi lucru, nu sa se comporte in halul asta! Oricum ar fi, nu ai de ce sa suferi cand te vei desparti, pentru ca sunt sigura ca meriti mai mult! Dupa parerea mea, iubirea poate fi exclusa din ecuatie, cel putin din partea lui, nu asa se comporta un om care pretinde ca iubeste! In concluzie, un sut in fund pentru specimene de acest fel si incearca sa alegi mai bine data viitoare! Daca se comporta urat de la inceputul relatiei, toata viata se va comporta asa sau, in cele mai multe cazuri, chiar mai rau! Daca nu faci pasul sa te desparti acum, mai devreme sau mai tarziu tot se va intampla! Fii tare, ai incredere in tine si nu permite nimanui sa te faca sa suferi! Fericirea ta sta numai in mainele tale si in modul de abordare a situatiilor de acest fel!
Pai,incearca si sa vorbesti cu el. spune-i ca este casa ta,ca isi bate joc de tine si ca te injura si ca tu nu faci asa. daca nu intelege de buna voie chestia asta,spune-i ca ar fi mai bine sa stati despartiti pentru cateva zile,ca sa isi revina.
se vede ca tuu chiar tii la el,dar baietii au momente cand si-o iau in cap si trebuie corectati urgent,daca nu asa raman.
nu plange de fata cu el,fii dura cum a fost si el cand te-a injurat. toata suferinta asta a ta si iubirea sigur il vor rani cand realizeaza ca nu le mai are.
nu ii mai spune te iubesc,te plac sau chestii de genul...
daca vezi ca o sa iti ceara explicatii si sa te injure si asa,trebuie sa iti dai seama ca mai bine il parasesti,fiindca va continua asa, daca nu vrei sa suferi toata viata din cauza lui.
esti tanara, deci nu iti strica viata cu iubiti de astia...o sa te doara daca el nu va intelege.