| ReZiSTorr a întrebat:

Deci sa incep cu inceputul. Iubita mea m-a chemat la ea acasa (amandoi avem 16 ani ) sa ii cunosc parintii, insa eu i-am mai vazut odata de zilele orasului.O sa merg luni si o sa stau o zi intreaga. de dimineata pana seara.I-am spus mamei, iar ea a zis nici da nici nu, maine o va suna prietena mea pe mami sa ii spuna.E ok sa mergi la 16 ani sa ii cunosti parintii fetei? Pentru ca mama mea a zis : Pai si ce o sa zica mama ei cand mergi la ei? Desi mama ei stie ca poate o sa merg, tot asta imi spune.

11 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Cea mai mare greseala ever si cea mai mare tampenie dupa parerea mea

| Iulian03 a răspuns (pentru whatevernvm):

De ce?

| whatevernvm a răspuns (pentru Iulian03):

Parintii nu trebuie sa aiba nicio treaba cu asta. Am niste prieteni de familie cu o tipa de varsta mea si gagicaso tot de varsta mea (19 ani) care au parintii care se viziteaza reciproc si se plac si merg in vacante impreuna. Cuplu mai fail ca ala n am vazut niciodata, aia fac totul de gura parintilor, au ajuns sa creada ca se si iubesc tot de gura lor. Parintii trebuie sa se implice cat mai putin in asta, multe cupluri se destrama din cauza ca mama zice ceva si tu esti baiatul lui mama, ca vai doamne nu i-a convenit ceva.
Am fost si eu odata la mare cu parintii tipului cu care eram, cea mai proasta experienta posibila. Niciodata nu m-am simtit mai incordata si nu am urat lumea mai mult ca atunci.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu mi s epare o idee deloc buna sa stai toata ziua la fata aia, mai ales daca parintii ei sunt acasa. Nici unui parinte nu-i place sa vada un baiat care isi face veachul pe la fata lor. Deci, du-te acolo, stai 2-3 ceasuri si pleci acasa, dovedeste ca ai bun simt si nu te uita dumnezeu acolo, fa impresie buna de la prima intrevedere, pentru ca de asta depinde viitorul vostru.

| ReZiSTorr explică (pentru Violleta2022):

Voi merge doar luni si prietena mea nu sta aprape de mine si luni fiind zi de sarbatoare am autobuz dimineata si seara doar

| Emilian65 a răspuns:

Daca asta este dorinta iubitei tale, mergi si cunoaste-i parintii.

| Holiday a răspuns:

Daca ea te-a invitat inseamna ca a vorbit cu ai ei in prealabil si au fost de acord. Deci unde e problema? Frumos ar fi ca dupa un timp s-o inviti si tu pe la tine. Si in prealabil sa-i instruiesti pe ai tai sa nu vina cu discutii tampite.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

E f bine ca te-a invitat si e normal sa te duci. Nu se sta 1 zi intreaga dar daca nu ai transport mai iesiti amandoi in oras / sat / iarba.

| raluk27 a răspuns:

Pai ce-ar putea sa zica?
Nu a vorbit ea cu parintii sa-i anunte ca o sa vii la ei? Deci te așteapta in vizita.
Nu o lua ca pe ceva oficial, dar cred ca e normal sa stii cu cine umbla copilul tau, mai ales ca are numai 16 ani. Si eu daca as fi parinte, as proceda la fel. Decat sa se duca pe la colturi sau in cine stie ce bodega, mai bine sa vina baiatul in vizită.

| seth2016 a răspuns:

>> E ok sa mergi la 16 ani sa ii cunosti parintii fetei?
Da, inseamna ca sunt normali la cap. Si voi la fel.

| Kira5854 a răspuns:

Da, e normal, dar ai si tu grija..nu lasa parintii sa controleze relatia voastra