| Heni14dede07 a întrebat:

Dragi membrii, am o problema.Am un iubit de 7 luni,si acum am o presimtire cudata ca ma insela. Uneori se comporta cudat cu mine,nu mai trm mesaje asa de des,nu ma mai suna,vad prea multe pe profilul lui straight face. Dati-mi un sfat, ce sa fac? Sa`l intreb, sau sa las asa straight face.

Răspuns Câştigător
| PsychologyCupid a răspuns:

Trebuie sa stii ca lucrurile se schimba cu timpul, cateodata se racesc, cateodata se aprind mai rau. Asta nu inseamna ca GATA, te inseala. Nu, poate e doar plictisit, poate a intrat in rutina si e mereu obosit de viata de zi cu zi. Incearca sa schimbi ceva, fai o surpriza, du-te la el, asuma-ti niste riscuri, condimenteaza viata sexuala, incearca experimente noi, alte pozitii, incearca sa schimbi ceva. Daca vorbesti putin, incearca sa vorbesti mai mult, daca el vine la tine de obicei, du-te tu la el si asa mai departe. Si data viitoare cand lucrurile ti se par din nou "ciudate", schimba ceva. Asta e solutia. Daca lasi lucrurile asa gandindu-te "aaa e ok", nu poti sa stii ce se intampla. Nu lasa la mana sortii, mai bine iti faci tu singura viata, cu "mana" ta. Mult noroc happy

8 răspunsuri:
| Trolli a răspuns:

Vezi multe pe profilul lui? Ce anume?

Intai ar trebui sa aduni "dovezi" ca te inseala.
Daca ii reprosezi asta (si nu este adevarat), s-ar putea sa creada ca nu ai incredere in el. Comunica cu el, intreaba-l daca totul e ok, daca are probleme acasa/scoala/serviciu.
Poate nu iti mai da asa multe mesaje si nu te mai suna asa des, pentru ca s-a stins scanteia de la inceputul relatiei.

Dar cel mai bine vorbeste cu el.

| Dariusuu a răspuns:

Probabil că trece printr-o perioadă mai dificilă, cine știe...
Fi lângă el și înțeleg.

Ai grijă de tine.

| Azµre a răspuns:

Să vorbești cu el față în față! Nu cred că te înseală pur și simplu e sătul să fie cicălit zilnic la cap. â

| Șurubelniță a răspuns:

Daca el nu iti trimite mesaje si nu te mai suna, asta nu inseamna ca te inseala...
Daca el nu face asta, tu de ce nu o faci? Ti se pare aiurea?
De ce ai pretentia ca el sa faca mereu asta, doar el sa fie acela care te baga in seama. Crede-ma ca nu-i un sentiment tocmai placut si e foarte posibil sa faca aceste gesturi pentru a vedea daca faci si tu acelasi lucru.
Cel mai urat sentiment pe care un baiat sau barbat il poate avea este acela de a fi catelusul unei fete, sa fie in bot dupa ea, sa fie sub papuc, sa-i faca toate poftele.

Un sfat pentru tine : daca doresti sa ramana in continuare iubitul tau, ai face bine sa incepi sa te comporti si tu la fel cum se comporta el cu tine. Si cand zic asta, nu ma refer sa fii indiferenta cu el, ci sa pui mana pe telefon si sa-l suni sau sa-i dai mesaj, daca vezi ca nu face asta happy.
Trateaza-l exact in acelasi mod in care vrei ca el sa te trateze pe tine.
Intr-o relatie, totul sa fie reciproc, atunci cand ceva nu mai vine din partea ambelor persoane, normal ca intervine o stare de indiferenta, apar unele intrebari despre sentimentele celeilalte persoane.

Si un sfat prietenesc : nu confunda viata virtuala cu cea reala, da-l naibii de Facebook, ca numai nervi si intrebari stupide iti va provoca.

greece12
| greece12 a răspuns (pentru Șurubelniță):

Nici eu nu puteam s-o spun mai bine, felicitari!
Si nu numai pentru raspunsul de fata, ci pentru intreaga ta atitudine si rabdare pe care o ai!

| Prince_Pyckolo_1992 a răspuns:

Daca il vei intreba nu va recunoaste, incearca si fi mai indiferenta cu el, lasa-l sa vada ca daca lui nu-i pasa nici tie nu-ti pasa, daca te va iubi se va intoarce la u daca nu te mai iubeste nu te merita

| mona a răspuns:

Eu zic ca totusi ar trebui sa il intrebi dar nu te astepta sa iti recunoasca in fata ca te inseala

| Heni14dede07 explică (pentru PsychologyCupid):

Pai..cred ca tu m-ai ajutat cel mai mult happy Merciihee hee