In 4 luni de zile trebuia sa realizezi evidentul:ca s-a terminat. E trist ca incerci sa il impresionezi cu aspectul fizic, nu pe acest fapt se cladesc relatiile serioase.Treci peste
Cred ca e o idee nereusita, stiu ca visezi la faza aceasta, dar asa e. Asteapta sa te abordeze el. Faptul ca te-ai schimbat, ii va atrage atentia mai mult decat vrei s-o faci tu.Fii mai orgolioasa, baietii profita de slabiciunea fetelor. Da-te mai tare, mai hotarata, mai cu nasul pe sus. Te rog, invata, nu mai fi incapatanata.
Hmm... daca zici ca te-ai schimbat si ca nu ar avea idee ca esti u incearca sa apari o persoana noua in viata lui.
incearca sa aflii de la cineva cam cand iese el pe afara, pe unde si gandeste-te cand ai putea sa te intalnejti cu el
Daca te intalnesti cu el si de ex sta jos aseaza-te langa el si intra in vorba cu el, cu tupeu fara sa fii timida
si cand o sa afle cum te cheama cati ani ai, eventual pe unde stai si o sa realizeze ca de tine ar fi vorba poti sa ii spui:,, ma mai stii? ma bucur sa te vad dupa atata timp ( eventual ii spui si perioada) " Eu sincer asa as face in locul tau ![]()
Succes si pupiik!:*
Da; orgoliu' tau unde e? Te'a parasit. si tot tu esti =p~ dupa el. Tocmai, acum arati mai bine
si tot dupa un fraier care te'a parasit stai? Cand sunt o gramada de baieti. care stiu sa aprecieze o fata la adevarata ei valoare!
Bafta, si Sarbatori Fericite!
Nu... p/u tie sa-ti pierzi demnitatea in fata uni imbecil care tea parasit! sorry da asta-i parerea mea...
Io zic sa nu te duci fix la el...ci doar sa treci asa "din greseala" pe acolo
, asa poate te observa si nu pari nici prea disperata, sa zic asa! :d asta doar daca tii mortish sa te duci, asa cred ca e cel mai bine! Ia`o usor, azi "din greseala, maine cu o amica.nu stiu, te descurci u