| dulc3'maria a întrebat:

Dupa 4 luni in care nu am mai vorbit deloc cu fostul meu iubit si nu le'am mai vazut a venit momentul sa il vad prima oara dupa atata timp imi e atat de dor de el.insa nu stiu dk are iubita sau nu.nu mai am nr lui nu stiu ce sa fac.sa ma duc in fata blocului la el cu candva si sa il iau prin surprindere ca acum nu ma va mai cunoaste m-am schimbat total.am slabit m-am vopsit altfel.arat mai bine inainte eram mai grasuta.si nu stiu ce sa ii zic cand il vad. el a fost cel care m'a parasit vreau sa ma duc nimeni nu ma va impiedica asa ca nu ziceti sa nu mai duc invatati'ma ce sa ii zic as vrea ceva de genu:"ma bucur sa te vad dupa atata timp"sau ce? va rog mss

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

In 4 luni de zile trebuia sa realizezi evidentul:ca s-a terminat. E trist ca incerci sa il impresionezi cu aspectul fizic, nu pe acest fapt se cladesc relatiile serioase.Treci pestewinking

| gigiro a răspuns:

Cred ca e o idee nereusita, stiu ca visezi la faza aceasta, dar asa e. Asteapta sa te abordeze el. Faptul ca te-ai schimbat, ii va atrage atentia mai mult decat vrei s-o faci tu.Fii mai orgolioasa, baietii profita de slabiciunea fetelor. Da-te mai tare, mai hotarata, mai cu nasul pe sus. Te rog, invata, nu mai fi incapatanata.

| Pissy a răspuns:

Ii spui " ce mai faci mwai? nu mai bagi lumea in seama?".

| InoTkd95 a răspuns:

Hmm... daca zici ca te-ai schimbat si ca nu ar avea idee ca esti u incearca sa apari o persoana noua in viata lui.smug incearca sa aflii de la cineva cam cand iese el pe afara, pe unde si gandeste-te cand ai putea sa te intalnejti cu el smug Daca te intalnesti cu el si de ex sta jos aseaza-te langa el si intra in vorba cu el, cu tupeu fara sa fii timidawinking si cand o sa afle cum te cheama cati ani ai, eventual pe unde stai si o sa realizeze ca de tine ar fi vorba poti sa ii spui:,, ma mai stii? ma bucur sa te vad dupa atata timp ( eventual ii spui si perioada) " Eu sincer asa as face in locul tau laughingbig grin Succes si pupiik!:*

| Maya_9911 a răspuns:

Da; orgoliu' tau unde e? Te'a parasit. si tot tu esti =p~ dupa el. Tocmai, acum arati mai bine happy si tot dupa un fraier care te'a parasit stai? Cand sunt o gramada de baieti. care stiu sa aprecieze o fata la adevarata ei valoare!
Bafta, si Sarbatori Fericite!

| gheodan21 a răspuns:

Nu... p/u tie sa-ti pierzi demnitatea in fata uni imbecil care tea parasit! sorry da asta-i parerea mea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu il mai placi atunci te duci si esti naturala nu trebuie sa iti faci un "scenariu" de acasa
scuze dar si eu sunt de acord cu geodan
oriqm succes...

| LeeLee a răspuns:

Io zic sa nu te duci fix la el...ci doar sa treci asa "din greseala" pe acolohee hee, asa poate te observa si nu pari nici prea disperata, sa zic asa! :d asta doar daca tii mortish sa te duci, asa cred ca e cel mai bine! Ia`o usor, azi "din greseala, maine cu o amica.nu stiu, te descurci u happy