| butt3rfly16 a întrebat:

Dupa ce am fost cu un baiat, ne-am despartit, m-a facut sa sufar acum ctv saptamani am inceput din nou sa vbim si cum eu inca mai tineam la el normal ca am cazut si "ne-am impacat". In urma cu ctv zile rel s-a terminat si am regretat ca i-am acordat a 2-a sansa, insa incerc sa-l uit si sa-mi vad de viata mea doar ca nu stiu ce e bine sa fac:daca il vad la scl sa il salut si sa ramanem prieteni sau sa-l ignor si sa incerc sa-i arat ca nu ma mai intereseaza pers lui? Va multumeschappy.

8 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Pai de ce v-ati certat asa de repede? Cine a gresit din nou? Tu ca l-ai cicalit prea mult, sau el? In general, cu colegii de scoala nu e bine sa ai relatii, el vorbeste cu baietii, tu cu fetele. Daca el a gresit, ignora-l, daca ai gresit tu, mai vorbiti.

| Cypronge a răspuns:

Daca iai acordat si a 2 sansa iar el nu a apreciat asta si tea parasit inca odata, cea mai corecta solutie ar fi sa il stergi total din viata ta ca si cum nu il cunosti, nu ii da puterea sa faca ce vrea cu tine, esti o fata tanara cu toata viata inainte nu se merita sa iti pierzi timpul care e atata de pretios pentru persoane de genul acesta.

| Myladdy a răspuns:

Fii o DOAMNA, cauta tu ce inseamna asta!

| alexya_8105 a răspuns:

Eu zic sa ramaneti doar prieteni si daca va mai zice o data sa-i mai acorzi o sansa sa nu mai faci acest lucru, eu am stat cu un coleg de clasa dar ne-am despartit ca mie mi-a placut alt baiat din scoala si mi-a fost extrem de greu la inceput sa ne vedem la scoala dar sa nu ne mai tinem in brate etc.acum dupa un an l-am intrebat daca ii pare rau ca ne-am despartit si o zis ca si da si nu deci asa e si la tine.ramaneti prieteni ca poate o sa aveti vreodata nevoie de ajutorul celuilalt si daca il ignori nu o sa mai poti apela la el. sper ca ti-am fost de ajutor :*

| ancaRjaibi a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa ii arati baiatului indiferenta. Tu l-ai iubit incat i-ai mai acordat o sansa, dar el a profitat de fapt a doua oara pentru a te face sa suferi...
Deci draga mea...indiferenta doare cel mai tarehappy

| DjMitZză a răspuns:

Arata-i ca nu-ti mai pasa de el. ignora-l. "da-i peste nas". eu ca baiat m-as enerva dar nu in sensul rau, si n-as mai vorbi cu tine, ca exemplu. Sper ca te-am ajutat. happy

| dydyutza_1888 a răspuns:

Parerea mea este ca sa fiti prieteni pentru ca el o sa creada ca tu esti ranita de la parasire si o sa rada de tine.asa ca va sa salutai dar nimic mai mult...

| george_1720 a răspuns:

Buna si eu am trecut prin asa ceva eu zic sa il saluti si sa fiti amici si poartate ca si cum nu s-ar fi intimplat nimic nu trebuie sa-l ignori pentru ca ar crede ca suferi din asta poartate obisnuit sper sa te ajute sfatu meu