| RAY a întrebat:

Este adevarat ca baieti din friendzone nu va atrag si fizic?

Răspuns Câştigător
| GoldenZenith a răspuns:

True.
Dar să știi că au fost și minuni, au existat exemplare care au scăpat din friendzone și au căpătat statutul de iubiți.
Deci, fraților, există speranță!

40 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns (pentru RAY):

Ce zic eu ce intelegi tu, vad ca trebuie sa-ti si traduc...
Nu platesc pentru asa ceva si nici nu incurajez asta.
Aspectu fizic ma avantajaza, am zis ca nu pun pret 100% pe el.
Si cu mersu la sala de unde ai scos-o?
Merg la sala de 4 si consider ca ori ce sport e sanatos.
Nu stiu, uneori am impresia ca vorbesti fara sa-ti dai seama ce zici.
Acum revino cu o postare de aia smechera asa cum numai tu poti!

| RAY explică (pentru ROB3RT89):

Vezi ca exista si optiunea ignore, ai spus ca esti urat si ca uratenia ta atrage fetele acum o intorci, ca te avantajeaza fizicul, pai si eu ce naiba tot spun nu ca fizicul conteaza, ma contrazici fara sens, gandeste cu creierul daca vorbesti cu mine

| ROB3RT89 a răspuns (pentru RAY):

Exista dar nu o folosesc, nu am de cine mai rade apoi.
Mai esti si in 89, si mai grav.
Ti-am zis sa recitesti, ori ai probeleme cu vederea ori te pierzi printre randuri.

| iiiKidda a răspuns:

Hai sa iti spun o chestie: poti tine un baiat in friendzone chiar daca te atrage din toate punctele de vedere.
Nu poti sti niciodata cum gandeste o persoana pe care o cunosti de un timp relativ scurt; poti doar sa iti faci o idee prin comparatie cu persoanele care te inconjoara si in cele mai multe cazuri accepti ceea ce-ti convine tie.
Fiecare fata are motive diferite: unele poate nu sunt atrase fizic, altele poate au intalnit tipologia aia de baiat cu "ke faci papusa", majoritatea nu vor sa strice o relatie de prietenie cu persoana respectiva pentru ca nu se pot uita ca la un presupus iubit sau unele sunt prea timide/"proaste" etc. astfel incat sa nu isi dea seama ca ala chiar are sentimente pentru ele si pun totul pe seama unei glume.

| RAY explică:

Nu-i nimic daca tu nu o folosesti o folosesc eu

| RAY explică (pentru iiiKidda):

Astea sunt povesti inventate de indivizi cu gene slabe

| Nemessys a răspuns (pentru Samir1990):

Și uite încă un motiv pentru cate cer o fata sa arate decent.winking Adică na... Nu le poate avea chiar pe toate. Nu poate sa fie,, perfecta". Nici eu nu sunt cine știe ce la aspect. Adică sunt simpatic, drăguț, nu frumos (e diferența în sensul ca : prima data când te uiți la mine, o sa zici,, mmm pare de treaba ") Pe lângă asta sunt și foarte deștept și matur în comparație cu alții de varsta mea. Deci eu am creier dar nu prea am fata... alții au fata dar nu au DELOC creier. Și tot ei sunt mai apreciați. sad

| RAY explică (pentru Nemessys):

Asta pentru ca inteligenta nu are legatura cu atractia

| RAY explică (pentru GoldenZenith):

Exista si exemple in filme, povesti, basme, ti am dat fundita pentru ca esti o fata sincera, asa e

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

laughing ti pup