Depinde de context. Daca este o ocazie nu este deplasat. Nu este deplasat in general daca, colega este singura si nu are o relatie/casatorita
Pai in cazul de fata e a doua varianta, si nu prea stiu cum sa actionez sa fiu sincer, nu vreau s-o pun intr-o situatie ciudata nici pe ea
Eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji. O sa devina o situatie ciudata doar daca o sa te concentrezi prea tare sa nu o faci ciudata, daca ma intelegi . Eu zic sa mergi pe ceea ce simti, ce se poate intampla cel mai rau? Pana la urma este vorba despre flori.
Good luck!
Puțin? Puțin cam mult boss. Eu zic să te mai gândești dacă nu vrei să fii evitat de tipă. Nu-ți tăia craca de sub picior. Pace!
Daca e ziua ei sau o ocazie speciala atunci ar fi un gest frumos, mai ales daca sunteti apropiati sau daca te-a ajutat cu ceva.
Daca nu este vreo ocazie atunci ar fi mai bine s-o inviti undeva... ar fi stanjenitor sa te vada colegii.
Trist ca s-a ajuns in era in care un infoensiv buchet de flori este privit de majoritatea ca pe ceva intim.
Ok, deci i-am dat floarea, s-a bucurat de ea, apoi am mers cu ea pana la ea acasa, eu unul zic ca a fost un succes tentativa mea, ce parere aveti?
E foarte frumos ca te gandesti sa faci un gest nobil. A oferi un buchet flori unei doamne este un gest foarte frumos. Acum, ar trebui sa faci asta in afara biroului-doar daca tu stii precis ca persoana respectiva nu este legata de cineva (are o relatie). O poti invita undeva in oras sa-i oferi aceste flori si poate cine stie, veti fi un nou cuplu! Bafta1 Ma bucur foarte tare cand vad oameni indragostiti cu adevarat, cu sentimente foarte curate.