| anonimouse231532 a întrebat:

Este o întrebare banală și poate puțin stânjenitoare, dar mă frământă de câteva zile.

Am aflat ca exista penisuri care nu sunt "decalotate" și care nici nu trebuie. Iar acum apare întrebarea:

Vouă fetelor cum vă place să fie un penis? Contează dacă e deja decalotat sau trebuie voi să o faceți? Sau simțiți vreo plăcere/satisfactie/ excitare când faceți asta?

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

In primul rind este vorba de igiena, un penis trebuie zilnic decalotat si spalat ca se aduna mizeria acolo, si gîndeste te daca ti l va decalota o fata si simte mirosul moare, la fel si ea trebuie zilnic sa se spele la vagin ca sa nu pută.

| mihai69 a răspuns:

Tu de fapt vrei să afli ce penis e mai dorit: circumcis sau nu.
Nu e vorba despre decalotare aici.

| eliancodrut a răspuns:

Penisurile nedecalotate sunt cele care au fimoza. Faptul ca ramane preputul si acopera glandul, dar el poate fi decalotat usor, nu este nici o problema. Acest lucru se intampla in general la adolescenti, care au penisul in crestere sau barbatii care in erectie este mare, dar in repaus se face mic.
Din experienta mea, unele femei dirijeaza penisul catre tunelul placerilor si bineinteles il decaloteaza. E o placere sa-ti faca asa ceva. Pentru tine, ca barbat.