anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu is împreună cu o fata de vreo 2 saptamani, in prima săptămână îmi răspunde înapoi la "te iubesc" si genu ăsta, dar din a 2 a săptămâna nici măcar inimi nu mai trimitea. Oare îs eu prea overthinker, dk nu, ce ar trebui sa incerc sa fac?

Răspuns Câştigător
| Fonk a răspuns:

Ideea e ca nu stiu de ce nu-ti mai da inimioare, nu-i greu sa dea un emoji, nu?
Sa inteleg ca daca fata ii olimpica e un fel de copila cu creier (nu cum altele is proate), si te gandesti ca n-ar face genul asta de comportament.
Cat despre alti baieti (o suferit), da cu cati baieti o fost fata asta, si toți ior tras țapă să ințeleg? Oare problema nu-i-a ei ca nu mai e cu "baieti" nici macar unu ca o avut mai mulți.
E un pic suspecta fata noastra, doar nu crezi ca invațatul o blocheaza de a da inimioare, nu?
Imi pare rau daca fata nu mai e interesata (de tine). sad
Poate vezi cum se mai comporta si vi si ne dai raspunsul.
Toți pentru unu, Unu pentru toți

25 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Dacă nu trimite inimioare sau emoji cu love e clar precum apa ca nu mai e interesată de tine

suntserios
| suntserios a răspuns:

Va iubiti dupa 1 sapt? Loool

| ronaldo12306 a răspuns (pentru suntserios):

Bro, stai ca n ai înțeles, eu o stiu de putin mai mult timp, doar ca de 2 săptămâni is împreună cu ea

| suntserios a răspuns (pentru ronaldo12306):

Ok, va iubiti dupa 1 luna. Ok ok

| ronaldo12306 a răspuns (pentru suntserios):

Bă, raspunde concret la intrebare, nu mai comenta atata

| suntserios a răspuns (pentru ronaldo12306):

Ti am raspuns destul de concret.
Va prostiti ici colo nu va iubiti.

| anonim_4396 explică (pentru ronaldo12306):

Ce să-ți răspundă? La ce non-sens ai scris, cine stă să traducă la ce ai scris?
Confunzi iubirea cu câteva inimioare trimise câteva zile...no comment.

| Fonk a răspuns (pentru anonim_4396):

XD

| ronaldo12306 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bro, acum aproape 3 sapt, am devenit oficial împreună, doar v am cerut părerea despre chestia asta, nu stiam sinonim pentru overthinking.

| Violleta2022 a răspuns:

Cum esti ma?
Ce naiba inseaman asta "Oare îs eu prea overthinker, dk nu"?

| ronaldo12306 a răspuns (pentru Violleta2022):

Lasă, voi chiar nu știți engleza?

| Violleta2022 a răspuns (pentru ronaldo12306):

Mai baitel, eu sunt cetatean australian de 30 de ani, locuind si muncind in occident, dar prostii de lb romana amestecata cu engleza si aia scrisa dupa ureche, este vai de mama ta, cu asa exprimare...
Pune mana baiete si invata, ca de rasul tarii ajungi!

Nu stiu cum sa ti zic, is olimpic national la destul materii si is la cel mai bun liceu din judet, asa ca ii vai de capu tau, judeci fara să cunoști

| Violleta2022 a răspuns (pentru ronaldo12306):

Pana una alta ai dovedit doar ca esti olimpic la prostie, cu asa scriere si exprimare de analfabet.
Uite aici, scris de manuta ta!

Te judecam dupa cum te exprimi, ca doar te-ai facut singur de rusine!

"Oare îs eu prea overthinker, dk nu"?

Femeie, is pe mate info(olimpic județean la info si regional la mate) din cauza asta, ca nu stiu sa ma exprim ff bine
am zis asa deoarece m-am referit la : oare îs eu prea overthinker (gandesc prea mult unele lucruri si ajung la concluzii mai profunde), daca nu(daca nu îs overthinker), ce ar trebui sa fac?

| ywar a răspuns:

Invata bine limba romana! Esti analfabet. Dupa ce limba romana e prietena ta, o poti lua si pe drumul iubirii.

| Robert2526 a răspuns:

Sa nu ii mai dai atat de multa atentie.Pot sa ghicesc fara probleme ca tu ii dai prea multa atentie.Cand dintr-o parte vine prea mult, celalalt se retrage, e normal.

| 199onur7 a răspuns:

Ronaldo)))))

| 199onur7 a răspuns:

Te înșeală cu messi)))))

| Fonk a răspuns (pentru 199onur7):

Mai făcut să cad din pat de râs

| Fonk a răspuns:

Da nu mai interesata de tine, doar ea nu vrea sal supere pe iubi, nu?
A, stai poate ea are alt iubi.
Lasama sa ghicesc, tu te-ai cunoscut prin insta?

| ronaldo12306 a răspuns (pentru Fonk):

Da, înainte de asta, ea ii olimpică, adica ii destul de cuminte (clasa a 9 a), nu cred ca ar face genu ăsta de lucruri, ca gen, o suferit destul de mult din cauza altor băieți

O placut un băiat (n o fost cu altul niciodată in viata ei) si ăla nu o băgat o in seama, ea oricum nu i prea emotiva prin chat, o sa revin in cateva zile si o sa va zic

| Fonk a răspuns (pentru ronaldo12306):

Dacă fata zici că e ok si vrei sa fi cu ea.
Casă de piatră și copii de cărămidă.
Te susțin happy

Mersi mult, frate! Te respect!

| Fonk a răspuns (pentru ronaldo12306):

Ideea e ca nu stiu de ce nu-ti mai da inimioare, nu-i greu sa dea un emoji, nu?
Sa inteleg ca daca fata ii olimpica e un fel de copila cu creier (nu cum altele is proate), si te gandesti ca n-ar face genul asta de comportament.
Cat despre alti baieti (o suferit), da cu cati baieti o fost fata asta, si toți ior tras țapă să ințeleg? Oare problema nu-i-a ei ca nu mai e cu "baieti" nici macar unu ca o avut mai mulți.
E un pic suspecta fata noastra, doar nu crezi ca invațatul o blocheaza de a da inimioare, nu?
Imi pare rau daca fata nu mai e interesata (de tine). sad
Poate vezi cum se mai comporta si vi si ne dai raspunsul.
Toți pentru unu, Unu pentru toți