Omg... te inteleg, asa face si aiuritul meu![]()
E clar ce vrea, dar nu ceda!
Totusi de abia dupa o saptamana? Gandeste'te bine si daca m'ai bate astfel de apropouri ia'l oleaca la intrebari sa vezi dup'aia ce tace
. Depinde de el, insa daca nu vrei chiar daca il iubesti nu accepta si spune'i ca nu vrei sa ajungi la mai mult si ca inca nu-l cunosti pentru a actiona mai "intens"![]()
Bafta.
Dupa o saptamana...dejaaaa?!
Hm, inseamna ca are 13 ani?! D-aia ti-a propus sau ti-a dat de inteles in felul acela!
Eu zic sa ii curmi orice intentie de a-ti propune ceva legat de sex si daca mai continua vorbeaste clar cu el.In caz ca tot se tine de 'prostii' da-i papucii!
E cam pueril prietenul tau si sincer nu are fantezie. E prea devreme sa incepeti o relatie sexuala, si cu el, asa copilaros.
Ciudat mod de ati propune sa va incepeti viata sexuala, ca pan' la urma asta urmareste![]()
Spune-i sa se duca la cresa si sa adopte unu, daca vrea si masa nu-i face
`
Sincer, eu iti propun sa scapi de el.
Dupa o saptamana, un tip cu intentii serioase nu ti-ar spune asta ![]()
bafta
Pey avand in vedere ca esti cu el doar de o saptamana cred ca nu e indicat sa incepetzi viata sexuala.probabil ar trebui sa va cunoasteti mai bine si apoi dupa ce vedeti cum decurg lucrurile poate o sa faceti si pasu asta.si probabil ai intzeles u gresit asta poate el doar ti-a povestit si nu a fost nici un apropo. dar nu stiu ce sa iti zic daca u crezi ca merita si ca e un baiat bun dc nu...acum depinde si daca esti virgina sau nu.pentru ca daca nu esti virgina ok nu cred ca ar fi vreo problema apoi daca te-ar lasa dar in caz ca esti virgina eu zic sa te gandesti bine inainte de a face asta.
bafta.Ai grija de u