De unde sti ca sunt? Tocmai de la cele care te astepti ca sunt, te trezesti ca sunt celele mai mari parasute
E pe banuiala, nu pe ceva ce sti sigur. Ca se tine ele tari poate e ca nu te plac foarte mult, nu pentru ca sunt virgin. Ca daca apare unul cu BMW X6, Mercedes sau Ferrari sa vezi atunci cum sar in pat.
Nu ma cunosti draga stau
Bine din toate punctele de vedere, nu ca ma
Laud acum. Sunt si
Fete cuminti! Trust
Me
De ce n-ar exista? Fiecare om are optiuni. O fata educata, care inca nu a gasit un baiat de care sa se indragosteasca, poate ramane virgina pana la 18-20 de ani. Desigur, conteaza si contextul, unele nu au avut ocazia iar pe altele poate le-au impiedicat niste frustrari sau temeri sa faca acest pas. De existat, exista cu siguranta.
Nu prea! rade tot orasul de tine, te arata cu degetul, nu stiu daca nu e pedepsita fata aruncandu-se cu pietre in ea. am auzit ca vor sa bage lege. serios.
http://www.tpu.ro/......rivind-la/
Realizezi ca daca e virgina pana la 20 de ani sau mai mult, te poate lasa si dupa ce o dezvirginezi, nu?
virginitatea pana la o asa varsta nu e garantia ca e o tipa cu intentia de a avea relatii serioase.
numai un om limitat ar cauta o fata virgina pana la o asa varsta doar pentru ca are impresia ca e cuminte sau fata serioasa.
cum a zis si krakilla, depinde de context, poate nu a avut ocazia, dar si cand ar da de daravela...nu s-ar multumi cu una (a ta, daca ar fi sa fii primul).
Da.există.şi ar putea s'o facă oricând.dar pur şi simplu se respectă.
Cunosc.şi apreciez
şi cunosc şi mai multe femei care au facut-o la 17, 18, 19, 20 si regretă din simplu fapt că a fost o experienţă proastă şi au ales prost.
Exista multe. unele care au probleme si nu vor sa faca altele pentru ca le e frica si cu cat se fac mai mari cu atat le creste frica. sunt multe nu stiu daca e cazul in Romania dar unele sunt
Da sunt, cunosc o gramada. Vino in Moldova, mai exact in Iasi, si te las sa duci la ginecolog vreo 10 fete, si atunci ai sa te lamuresti. Normal ca sunt, si se impart in doua categorii: alea care pun cariera pe primul loc, si doresc independenta financiara si alea care nu au gasit baiatul potrivit de care sa se indragosteasca, si nu fac asta cu oricine, pentru ca au un orgoliu de intretinut. Asa ca sunt, stai linistita.
Ai mare dreptate la ce spui, dar cine stie acum. daca chiar e vrunul care cauta una virgina care crede el ca va sta cu el, are mai multe sanse sa ramana decat una care zboara din unul la altul mai ceva ca o nimofmana, zic eu
Am auzit si eu de la un baiat ca a dezvirginat o fata si fata se schimbase
Am eu o amica virgina si are 18 ani, nu vrea sa auda de sex )) odata am iesit de la dus mai multi si am vrut sa ne dam prosopul jos in fata ei, dar a fugit repede. N-are nici prieten de frica sexului.
Si aia care zboara din daravela in daravela poate alege doar una, cand da de tipul de care e atrasa din toate punctele de vedere.
ai niste preconceptii cam neanderthale, deci ar trebui s-a cam grow up, fara suparare.
bine, eu acum ma refer la cele majore, care au grija de sanatatea lor sexuala, aventuriere, nu la o inconstienta d-aia trepanata.
ca nu doar baietii au voie sa zboare din pasarica in pasarica.
Sa tina la virginitate?
Nu cred ca este un mare tabu in zilele de astazi insa exista fete care nu si-au intalnit inca alesul astfel nu si-au inceput viata sexuala.
Cam rar, dar exista, depinde de caracterul fiecareia, cat de mult doresti sa ai si sa dai
Cateodata daruind cam mult risti sa pierzi enorm.
Ma rog, sincer pe mine nu ma intereseaza acest subiect pentru ca momentan si daca fata este mai calculata si isi gaseste un tip pe care sa pretinda ca este "the best", acel tip poate cauta doar o aventura.
E cam greu in acest context, lumea se inseala unul pe altu, nici noi nu stim ce vrem cu adevarat, acuma fetele virgine mai rar, intr-adevar, in pozele de la nunta bunicii sau poate nici acolo...
Daca stai sa te gandesti mai bine exista dar nu sti unde sa le gasesti. Virgine pot sa fie si la 25 de ani asta depinde de ele. Si la ce varsta sunt pregatite, chiar daca exista fete care in ziua de azi, la 15 ani nici nu mai sunt virgine, la ele e o moda asta . (fete cu minte necoapta)
anonim_4396 întreabă:
farcry444 întreabă: