Normal ca exista, sunt femei si barbati care nu se plac reciproc ca iubiti, ei pot fi prieteni fara probleme a la long.
Cand unul place pe celalalt e mai greu ca mereu va avea tendinta sa o dea catre relatie.
Dar problema e alta si anume dat fiind ca femeia si barbatul nu prea au multe in comun (chiar de multe ori mai nimic si de aia si in relatii nu se prea inteleg), mai greu se poate lega o prietenie chiar daca nu se plac reciproc.
Deci este posibil, știam eu că uni sânt răi și ofticați că nau eu prietenii cu fetele și femeile, invidioși! Muți zic că "nu există așa ceva" da dacă îi întrebi de ce? Se fac că "ar ști ei de ce!"
Da dacă fata îl place nu mai poți fi prietenul ei, sau băiatul o place fata nu mai poate fi prieten cu el, fiincă se ajunge la relație, chestii...
Intr o lume anormala exista, in cea naturala normala in care de la 15-17 ani incepe interesul si atractia dintre baiat si fata nu mai poate fi vorba. E clar ca din inima prietenia poate exista ca fiinta umana dar nu poti sa treci peste trup decat cu vointa adica m asi gandi la un calugar dar si acolo se atentioneaza asupra ispitelor. Pare ca se poate dar de fapt familia sau calugaria, rolul omului in lume, ar impiedica necesitatea unei prietenii sustinute. Vorbind de o prietenie din buna vointa de respect uman de intrajutor ea trebuie sa existe oricum catre orice om indiferent de rasa, religie, statut social etc.
Acuma mai sânt și așa oameni care trec peste prietenia lor si vor trupul unul celuilalt( bărbat și femeie! )bine înțeles având interese între ei doi, se numește prietenii cu beneficii! astăzi și dacă au soție cu copii acasă tot se vor lega de una si alta sau dacă ar soț cu copii acasă tot își va găsi pe unul si altul la o supărare, nervi, stres, își compromite familile lor pentru aventuri.
Eu personal in 27 de ani NU am intalnit/cunoscut sau avut parte de prietenii platonice intre un barbat si o femeie, ambii de aceeasi varsta in care unul din ei sa nu fie atras de celalalt dar bagat in friendzone. Nu zic ca undeva in astea 8 miliarde de oameni nu exista asa ceva doar ca eu personal nu am intalnit nici macar printre cunoscuti.
Salut siriusblack98! suntem de aceiași vârstă Man! Boss!
Eu am întâlnit, și "i-am crezut pe bune" ce mi-au zis căs doar prieteni) "da acum că eu am fost păcălit și nu știam)" sau că mar minte ei, "nu am de unde să știu")) deh so facă ce vor,...
Eu cred că atracția devine mai mare când o fată și un băiat de devin amici prieteni tovarăși, adică începe să, se cunoască între ei mai bine, după unul dintre ei, "se împiedică fără să vrea"
Merge f bine doar daca cei reciproc nu se plac. De ex sunt multe femei misto care nu-s genul meu si nu imi plac.
Pai ei zic ca nu exista asa ceva pentru ca de fapt proiecteaza gandirea lor la toti, adica au doar sex in cap si atat, nu stiu sa fie prieteni cu una fara aceasta intentie. Nu sunt capabili de pretenii si atat, au doar bagau in cap. E bun si bagaul dar nu doar asta.
Nici daca nu s-ar place, ala insista sa faca sex oricum ar fi ea. Eu nu pot face sex cu orice femeie chiar daca arata bine, daca nu e genul meu, adios.
Asa ca pot fi prieten f bine, chiar am o prietena care e alfa deci arata bine si se uitau barbatii la ea de nu se putea cand aveam un 21 de ani, ne stim de mici ca mamele noastre sunt prietene, nu am nici o problema sa fim amici si atat, dar nu ne placem reciproc.
Eu am câteva tentative la muncă care nu se potolesc nu le ajunge ce au acasă, si au copii bărbați care muncesc și ei da, colegele astea obraznice! Și tot ele se întrebă da eu de ce nu le bag în seama, și le-am zis da sunt obligat să vă suport!? Dacă eu nu vreau să am de aface pâi nu! Nu-mi impune mie nimeni cu cine să fiu prieten! Dacă nu vreau!
Mosotti, da carei treaba cu bărbatul alfa și femeia alfa ce ei au mutați genetice mai avansate? Ce tot mulți mizează pe treaba asta cu femeia alfa bărbat alfa!
Adică noi ăștia care muncim cinstiți suntem beta? Mai fraierii? Iar ăia alfa au toate femeile toți bărbați chiar dacă ele sânt măritate?)) Ce chestie.
Nu suntem mai fraieri noi, ca si aia alfa muncesc la fel ca noi, doar ca arata foarte bine si atrag fizic tare partenerii de sex opus. Normal ca mizeaza multi pe alfa ca fizicul e proba eliminatorie ca sa faci cuplu pe bune (nu pe interes material sau compromis).
Beta sunt aia nu prea aratosi care nu prea atrag fizic, fie ca muncesc sau nu, fie bogati sau nu.
Natura a vrut sa ne cuplam cu aia alfa ca emit trasaturi evolutioniste ce ajutau la perpetuare, a arata bine asta inseamna, frumusetea emite in alt limbaj inconstientului celuilalt ca avem cele calitati.
De ex in trecutul indepartat barbatii rai, puternici supravietuiau, cei buni si pampalai mureau, asa ca ele au fost setate sa fie atrase de din aia vanjosi.
Exact, daca nu vrei nu vrei sa fi prieten cu oricine, e dreptul tau.
Se intampla, da.
Atractia fizica nu vine mai in colo dar o relatie de calitate poate veni in urma prieteniei bune, intai sa ne intelegem si apoi relatie serioasa mai stransa.
Sa avem pasiuni, discutii ceva comune, sa ne intelegem, sa tinem unul la altul, sa ne ajutam la greu, sa ne comportam bine, si pe trezie sa facem o relatie.
Doar ca facem sex in plus, in rest si relatia trebuie a fi o prietenie frumoasa.
Nu sa facem relatie doar pe distractie, prosteala, sex si fizic si atat.
Daca aratam cat de cat merge si asa.