| TraianIImperator a întrebat:

Fetelor, cum ar trebui să arate un băiat ca să vă duceți să îl abordați? Mă refer la aspect fizic. Știu că asta nu este totul, dar sunt curios.

36 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Fetele nu se uita neapărat la fizic. Dacă știi asta, știi 80-90% din ce nu le atrage. Fii atent la ce vorbesc, ascultă-le, acorda - le atenție, fii sensibil, gentleman, ajuta - le cand au nevoie, și asa vei avea șanse reale sa fii abordat de una din ele.

| TLF92 a răspuns (pentru cristi202):

Haha simp detected

| Ofiintă a răspuns:

Nici în cazul în care ar arăta 100% din punct de vedere fizic, nu mă voi duce să-l abordez.

| cristi202 a răspuns (pentru Ofiintă):

Dar dacă emoțional ați fi pe aceeași "unda"? happy

| Ofiintă a răspuns (pentru cristi202):

În cazul în care îmi place de cineva cu care deja interacționez, aș încerca să-i dau de înțeles, în mod indirect.
Însă, dacă nu îl cunosc pe respectivul, nu mă voi duce la el să-l abordez. Sunt eu mai de modă veche.

| cristi202 a răspuns (pentru Ofiintă):

Moda veche? Cred ca cel mai frumos este asa. Ca mai apar schimbări, asta e altceva. Nu întotdeauna sunt și cele mai fericite cazuri. Ca la îmbrăcăminte, cea clasica nu va dispărea niciodată, orice altceva ar aduce moda nou.

| Ofiintă a răspuns (pentru cristi202):

La fel consider și eu, că este mai frumos astfel, decât altfel.
Dacă l-aș aborda pe respectivul, tot acel farmec de început o să dispară.
În cazul în care este atras de mine, consider că va face acel prim pas.
Iară dacă nu, nu a fost el persoana potrivită.

| Violleta2022 a răspuns:

Poate doar o pitipoanca sa mearga sa abordeze un baiat, fiindca una serioasa si cuminte nu o va face, sa nu paar disperata.

| Mosotti a răspuns:

Sa arate sa le atraga f mult, cam asta e. Nu e totul dar e proba eliminatorie, fara fizic adica daca nu atrage deloc, nu prea le mai intereseaza altele despre acela.
Dupa aia daca fizicul a trecut ca proba, conteaza si celelalte, ca pentru ceva serios nu ajunge doar fizicul, dar pentru distractie ajunge.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Pe mine mă atrage mai mult dacă e îngrijit, hainele curate, asortat. Poate să fie și însuși Făt Frumos, dacă e neîngrijit, degeaba.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Corect, n-a zis nimeni ca daca arata bine, nu e ingrijit. Logic ca daca nu e ingrijit e cacao.
Ar contrasta cu fizicu si strica tot, da urat sa nu fie ingrijit, dar am exclus asta, ca doar un tampit umbla neingrijit.

| alina2k18 a răspuns:

Eu sa ma duc sa abordez un baiat?
laughing
Ma puiule, spermatozoidul baga viteza inspre ovulwinking nu inverswinking
laughing

| Emma30555 a răspuns:

Ca sa te duci ca fata la băiat trebuie sa ai curaj sau sa fii prea sigura pe tine, pentru fete e mai jenant sa fie refuzate.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În primul rând că eu nu abordez băieți/bărbați, nu îmi stă în fire și consider că nici nu e un gest tocmai manierat. Depinde de circumstanțe și de persoane.
În al doilea rând că pe mine nu mă "izbește" neapărat fizicul unui băiat/barbat, ci dacă e curat, îngrijit, hainele curate și adecvate.

Răspuns utilizator avertizat
| AndreeaWTS a răspuns:

N-are importanță cum arată.
Trebuie să-mi placă. Iar în acest "plăcut" are și aspectul fizic o pondere de vreo 25% pe acolo.

| TraianIImperator explică (pentru AndreeaWTS):

Și restul de procente unde se duc?

| Mosotti a răspuns (pentru AndreeaWTS):

Are 85 %, nu 25, doar ca nu constientizezi. Zici ca 25, dar daca ne uitam atenti dupa ce iti fug ochii, tot fizicul e principalul.

| Mosotti a răspuns (pentru TraianIImperator):

Pai o sa zica ca 75 % e sufletul, comportamentu,, si altele, dar nu e chiar asa, poate astea un 20 %, fizicul minim 80.
Zice ca nu, dar real pe probate e cum zic eu.
Tot dupe frumusei ii fug ochii si tot cu din aia umbla daca are ocazia.

| AndreeaWTS a răspuns (pentru Mosotti):

Ai și tu dreptatea ta.
Dar din fericire nu suntem toți la fel.
La mine chiar sunt vreo maxim 25%.
Nu mă încântă ideea să trăiesc lângă un FătFrumos de revistă, idiot, incult, arogant, plin de el, șmecher de mahala, cu mintea îngustă, număru 1, și "să moară dușmanii mei".
De-aia n-am generalizat și m-am referit doar la ce-mi place mie. Doar atât.

Eu am zis, pentru ceva serios nu ajunge doar fizicul, e clar. Dar fara fizic, mai greu conteaza celelalte.
Si asta se cam generalizeaza! Dar daca tu zici ca la tine nu e asa, o fi, nu stiu ce sa zic.

| AndreeaWTS a răspuns (pentru Mosotti):

Să nu mă înțelegi greșit.
Nu contest că există foarte multe femei și așa cum spui tu.
Altfel nu s-ar plănge atât de mulți că au parte numai de pițipoance "pe interes".
Pe undeva e ca la piață. Fiecare alege ce-i place.
Cine e în stare să aleagă.

Mda, fiecare cu isi alege, asta clar.

| TraianIImperator explică (pentru Mosotti):

Depinde, degeaba găsesc un băiat frumos dacă este misogin.

| Mosotti a răspuns (pentru TraianIImperator):

Aia e altceva, insa prima data te atrage, pana sa afli tu cum e! Daca arata f bine.
Dar daca nu te atrage deloc, nici nu prea mai vrei sa afli altele despre el.

Alea mici umbla cu dinaia frumoși, după ce se maturizează nu contează asa mult. Eu văd că majoritatea arata mai bine decât bărbații lor. Numai umflați cu burta și femei care arata mai bine decât ei.
I-a exemplu ăștia de mai jos. păi poți să arăți bine dacă ești ratat ca tfl, mori singur indiferent cum arăți.

Cum nu cont, si la 35 ani femeile vor tot barbati f bine, verifica sa vezi. Tot dupa frumusei le umbla ochii, ca dupa aia o afla ca-i nesimtit, sau cum o fi, e alta, insa tot primul fi zicul e ala care atrage.
Altfel nici nu te baga in seama sa afle altele despre tine.

Aia cu ratarea, si ele-s de jos, doar nu-s nababe, asa cum el are un venit mediu asa si ea are la fel, deci nu are de ce sa ramana singur.
Daca nu arati deloc bine poti sa ramai singur si mai cu bani fiind, putin mai instarit, insa pot sa nu fi singur, dar sta cu tine pe interes, pai nu am caz?

Prietenu meu alfa cu sal de 2500 lei net e aspirator de gagici si la 42 ani, celalalt prieten tot de 42, cu 10000 lei sal net ca programator, studii superioare, cuminte, linistit, casa lui, masina de 20 mii de euro, fara datorii si nimic, e cam singur ca..nu prea atrage, si asta stiu si de la unele femei cand am intrebat ce are figura lui, au zis clar "nu ma atrage deloc, ma p pe banii lui".

Iar cel alfa n-are mai nimic, nu are studii, are datorii, masina are doar aia de la munca. E insurat cu una intelectuala si cu sal mai mare (aproape dublu), are si un copil.
Iar cand am aratat figura astuia la femei "ooo misto tipu`, aaa nu ma int ca are 2500, si eu am cam tot la fel".

Asa suntem programati genetic, oricat ai vrea tu sa te pacalesti ca doar alea sau aia mici umbla dupa fizic.

Păi dacă îi pui mintea lui ăla ce câștigă puțin în celuilalt să vezi ce succes are.
Și banii și fizicul sunt probe eliminatorii in preselecția care are loc, femeile se iau după ce simt. Așa sunt mai multi care câștigă 2500 de lei și tot nu sunt lipici. Poate ăla e plictisitor chiar daca câștigă mult, nu o face sa se simtă femeie, e cuminte și îl vede ca pe un fraierica, nupr are ce discuta cu el degeaba, nu se leaga nimic. Eu el alfa in programare da cu femeile ba.

Am uitat să mai precizez ceva: frumusețea e în ochii privitorului, după cum spune un citat înțelept. De exemplu, eu pot să văd un tip și să-l consider atrăgător d.p.d.v fizic iar alta să-l considere neatrăgător sau banal. Percepția face diferența. Probabil știi și faptul că nu putem fi plăcuți de toată lumea, chiar dacă am arăta extraordinar de bine.

Nu, ca eu am intrebat, nu le atrage deloc fizic, chiar nu le mai interesa cum e, chiar dadusem de o programatoare si dorea sa se cupleze cu un programator, si i-am recomendat pe el, cand a vazut poza, a zis ca nuuu..., ca ea vrea sa se simta atrasa, sa fie dulcic foc, etc.
Banii cont mai putin mai ales ca si ele emajoritatea au cam tot sal mediu ca si eventualii barbati.

Si cand i-am zis ei de restul zice "nuuu mai zi de altele ca nu ma intereseaza", adica voiam sa zic alte calitati.
Pe mine din contra, ma plictisesc discutiile banale, el e destept, discuta subiecte mai ca lumea, subiecte care nu prea se termina si deci nu prea te plictisesti.
Ce inseamna sa o faca sa se simta fameie? Doar sa se hahaiasca si sa se prosteasca?! Inseamna ca ea ar fi sub nivelul lui si deci chiar el n-are ce cauta cu asa ceva. Te mai si prostesti, ca e ok, dar nu umai.
Poate el n-are ce discuta cu ea la o adica, nu invers.

Corect, insa eu am mai precizat, pot fi 10 femei sau barbati de nota 8-9, si mie sa-mi placa doar un tipar de figura, si altele nu, adica exact ce zici tu.
Si asa se intampla f des.

Insa...cand e unu de nota 2, nu prea merge, la ala se generalizeaza ca nu e placut.
E ca si cum ai Merzan, Dacie, Volvo, Audi, BMW si alegi una din ele.
Si alta e cand ai Mezan, Dacie, Volvo, BMW si un trabant ruginit si defect, ultimu n-are sanse.
Dacia fiind medie, poate fi aleasa, sa zic un nota 6 acolo, deci tot o sa fie niste oameni care o sa o vrea.

E ca si cum zici "adu si mie ceva suc", si eu zic "de care", si tu zici "nu conteaza", iar eu iti aduc suc ranced sau stricat, normal ca n-o sa-l accepti.
ZIci nu conteaza, ca mai toate sucurile-s bune in felul lor.

| RAY a răspuns (pentru Mosotti):

Dupa fete niciodata nu te poti lua, de fel sunt ipocrite, manipulatoare, mincinoase, doar pe interes, mint non stop

| TraianIImperator explică (pentru RAY):

Nu trebuie generalizat, este ca și când ai fi văzut tu ca străin câteva știri despre cum se duc românii în țara ta și fură, iar apoi ai considera că toți românii sunt hoți, criminali, etc.

| TLF92 a răspuns:

La cat de mare ai poola in pantaloni vere la asta se uita, de asta se lase dezamagite si merg pe videochat

| Ødegaard a răspuns:

Iti dai seama ca trebuie sa arate neobisnuit de bine daca face fata primul pas