| Anna_4837 a întrebat:

Fetelor...cum v-ati simti daca iubitul vostru v-ar spune ca a doua zi va muri?
Sunt distrusa. exact acest lucru mi s-a intamplat azi-noapte cu iubitul meu, am zis ca e o gluma dar risca sa fie omorat. N-am cuvinte, mi-a zis ca daca astazi dupa 2 ziua nu apare online sa o i-au de la capat si sa uit de el plus ca dimineata pe la 5 mi-a spus mama ca a cantat o cucuvea la balconul nostru.Sunt ingrozita...am salvat intr-un note ultimele lui cuvinte, cu poza lui...nu pot inceta sa plang ascultand melodia noastra.sincer nu va doresc un destin ca al meu

Răspuns Câştigător
| mihai_2762 a răspuns:

Buna anna vreau sa spun cateva chestii: am citit toate raspunsurile tale si majoritatea cred ca nu stiu ce vorbesc sau nu au vazut lumea din spatele blocurilor. mai copiilor aia care spuneti ca nu ai cum sa ai pistol la 16 ani de unde stiti ma voi? se poate cumpara de la baieti cu 200 lei un pistol carpati foarte usor poti sa faci rost de el asa ca taceti din gura daca nu stiti nu vorbiti si cu drogurile mai interesativa si dupa mai vorbim cum sta treaba. e cam greu daca vrei sa te apuci sa vinzi droguri in ro pentru ca iti trebuie un 16 si acum stati si intrebativa ce e un 16. 16=unu mai mare decat tine.altceva nu stiti sa spuneti decat nu are cum aibe pistol la 16 ca e vrejeala cu drogurile.fratii mei care nu stiti care este lumea reala sunt copii care au 12 ani si consuma droguri sau care vand da sincer nici nu ma astept sa stie vreunu dintre cei care ati comentat la intrebarea lu anna pentru ca se vede ca stati pe internet si degeaba

stiu ca va trebui sa comenteze si cineva la mine da sincer nu obositi sa scrieti pentru ca nu bag in seama toate prostiile si anna ar trebui sa faci si u la fel.bafta si fii tare:d

35 răspunsuri:
| Mihaella_2562 a răspuns:

Ingrozitor )) sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ne spui neaparat ce s-a intamplat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anna. cu tot respectul. dar ala isi bate joc de tine. un tampit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mihai, cred ca esti cam gipsy, sincer, si nu cred ca ai treaba cu gramatica limbii romane, esti prea ocupat sa visezi ca esti un "bad boy"! YEAHHH BAD BOY ...pe naiba esti un la.giu! SIncer si faimoasa fraza : "burn in hell"! MAN. Cu drag, Lumea Reala! AA si sa nu ma ameniti ca imi tai gatu impreuna cu prietenii tai si ma bagati in duba, da?

| LidiaD a răspuns:

Mmm...
e o chestie destul de naspa
si momentan imi vin doar doua idei
1.toate cele de mai spuse...gen : mafiot, droguri, pistoale, camatari si ...etclaughing
sau
2. poate ca era dragoste adevarata(tinea foarte mult la tine) si nu stia cum sa iti spuna sau cum vei reactiona asa ca in ultima clipa s-a trezit sa te sune.
Dar totusi ai incercat si tuh sa dai de el?
Sa il suni, sa te duci la el acasa, sa vorbesti cu prieteni lui sau poate chiar cu parintiilaughing

Si daca l-as fi iubit cu adevarat probabil as fi inebunit:S

| onutsaaa a răspuns:

Auzi papusa, da care este legatura cu intrebarea de ieri?
lasa minciunile:*

Întrebări similare