Nu esti nebuna deloc. Bineinteles ca nu te simti bine sa te tina de mana si sa se uita la alta. Vorbeste cu el si spune-i ca te enerveaza ca face lucrul asta.Eu nu as suporta sa faca asa ceva.
pa, pa.
Fa si u acelasi lucru ca sa vada cum e Si daca iti zice ceva spune-i ca si el face la fel
Nebunul e el, sau ma rog, fara bun simt. Spune-i ca te derajeaza.Am mai auzit cazuri de genul, nu le-am inteles. Ce vrea sa demonstreze ca are vederea buna? Urat!
Prietenul meu nu prea face asta. Normal ca orice baiat se uita la forme si la alte chestii. Daca un baiat de o furmusete deosebita ar trece pe langa mine si eu m`as uita, recunosc! Una e sa se mai uite din cand in cand, una e sa exagereze! De ce nu`i spui ca te deranjeaza acest lucru? Daca te iubeste, nu o va mai face cu siguranta. Oricum. cu vazutul ramane!
Poate ca baietii se uita dupa formele fetelor In rest, pot spune ca te iubeste si nu esti tu nebuna, asa fac toti
Nu esti nebuna deloc. Dar nu este bine ce face prietenul tau. evident pentru majoritatea baietilor e ceva normal sa se mai uite dp fete. dar o data ce este cu tine ar trebui sa nu l mai intereseze altele.
Daca te ar iubi cu adevarat nu le ar mai observa pe restul
Parerea mea.
Eu nu inteleg de ce femeile faceti asa ca eu ma uit si imi zice prietena da ce sa facem asa suntem noi barbati si cat timp santem cu voi de mana care este problema ca doar cu voi stam nu cu aia pe care o vedem pe strada...cat timp nu va lasam si pe voi va iubim nu pe aia.
xFaith întreabă: