Ahahahaahahaha
made my day.
par pe sani )
nu am azuit de niemeni sa se epileze pe sani, am auzit niste tipi care se radeau la fund.
Da ce ai păr pe sâni? Logic ca da.Mie unu nu mi-ar cădea foarte binje să am o parteneră cu sânii păroși(m-ar face să mă gândesc la un gay), deci e bine că te epliezi.Acolo trebuie să fi finuță ca atingerea să fie cât mai plăcută. Succes
E foarte periculos sa-ti epilezi sani...si acum sincer, par pe sani? eu nici nu am vazut, nici nu am auzit...
Normal ca ii deranjeaza e ca si cum ai intreba auzi daca o sa te arunci in gaura aia spre centrul pamantului o sa te doara mai putin pentru ca o faci pentru mine nu?
Asta e o prostie,parul de pe sani si de pe fund e ca puful de piersica pe bune,nu merita sa te epilezi acolo, pentru ca nu se vede, inghinal, pe picioare, da in zonele in care e necesar sa te epilezi dar nu pe sani sau fund.
Ii deranjeaza foarte mult sa vada par pe ceva asa de "senzual" Intrab-o pe mama ta daca ai putea sa te epilezi(din cate stiu eu creste mai repede daca te epilezi?)
Nu vorbi in numele la toti! Poate multora le plac si-i excită parul pe sani, fese sau piept la femei! Fiecare are propriile gusturi! De exemplu unuia ca mine ii vine sa verse cand vede o femeie cheala la pasarică!
Dacă te epilezi nu creste mai repede vi se pare asta deoarece tu nu smulgi firele dar le tai.
Daca ai par pe fund sau pe sini at7unci esti femeia ciompanzeu.nici barbatii nu au par ce tyreb epilat pe fund cum zici tu.pe barbati nu-i deranjeaza puful ala de care spui tu daca este puf sau parul ala invizibil aproape.dar daca ai nevoie de masina de tuns sa il dai jos, atunci cu siguranta ii deranjeaza.si greseala pe care tu o faci este ca in loc sa vorbesti cu iubitu tau, sa il intrebi primul pe el tu intrebi pe fete.fiecare barbat este altfel.intreaba pe el cei place si ce nu la tine.asa ma intrebi pe mine poate mie imi place sa ai tufisuri.si la ioubitu tau nimic.deci nu e aiurea deloc sa intrebi asa ceva.chiar este indicat sa comunicati.asa o sa stii exact de la sursa ce ii place si ce nu.la rindul lui si el ar trebuie sa te ingtrebe pe tine.si nu doar chestii de genul asta ci orice.deci daca nu ai tufisuri perin locurile ce leai aratat atunci vezi-ti de treaba.si sigur nu ai odata ce ai iubit. daca aveai tufisuri fi sigura ca nimeni nu se uita la tine.de epilat o poti face la sub brat si la sex.in rest daca nu ai vreascuri lasa-l asa cum e ca esti normala.numai bine
Nu-ti bate joc de oameni agramatule! Ea doar a apelat la ajutorul nostru, iar tu ca un "destept" te pui sa o critici! Cine stie ce fata de avort esuat ai tu! Oricum, sfatul meu pentru tine xBELLAx este sa mergi la un medic, dar neepilata sa vada cat de grav este. Poate exagerez si la tine nu este vorba decat de niste puf sau poate chiar este par insa iti recomand sa iei anticonceptionale. Nu ma dau experta ca nu sunt insa la sfatul medicului o prietena de-a mea a facut tratament cu ele si pot sa iti spun ca era foarte multumita. Parul de pe corp era din ce in ce mai putin Insa daca e doar un puf si totusi te deranjeaza poti sa te bronzezi
Cu o nuanta mai inchisa a pielii nu se va cunoaste.
Multa sanatate si bucura-te ca sunt femei care sufera de hirsutism! Pupici :* :*
Sincer nu am mai auzit de asa ceva. Ok, o fii par, dar nu se vede. Daca vrei sa iti incepi viata sexuala, epileaza-te inghinal.
Par pe sani? Doamnee, n-am auzit de asa ceva! Cred ca nu ai paduri pe ei
Cum sa nu il deranjeze pe tine nu te-ar deranja un baiat care ii iese parul din nas?
Oricine,mai mult puf e, uita-te si pe net la poze cu fete goale daca nu crezi
apropo, stii macar ce e asa necrofilie?
Cred ca te tragi dintr un neam de maimute ca fetele cat de cat normale nu au par pe cur si pe tite ))
Pentru cultura ta generala, parul nu creste peste tot pe buze nimeni nu cred ca are par, pe capul penisului.
anonim_4396 întreabă:
LittleCoco întreabă: