| NuConteaza_3642 a întrebat:

Fetelor, vouă vi se pare corect ca băieţii să se uite doar la fetele cu sâni mari?

12 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Mi-e atat de indiferent lucrul asta...
Si nu sunt numai baieti cu pretentii de fotomodel de la o fata.

| wildthing a răspuns:

O fata nu trebuie neaparat sa aiba sanii mari ca sa fie atragatoare. Daca are sanii prea mari, mie chiar nu-mi place... o aseman cu o vaca. Ceea ce vreau sa spun este ca frumusetea sta in proportii, totul trebuie sa fie raportat la un intreg.

| glamour a răspuns:

Nu toti baietii se uita dupa fetele cu sanii mari. nu ar trebui sa fim complexate daca avem sanii mici. e adevarat ca prima data cand vezi o persoane te uiti la fizic dar o fata are si alte atuuri nu doar sanii.

| Debb a răspuns:

Aia tare pretentiosi, da.

| Ana a răspuns:

Nu la toti baietii le plac fetele cu sanii mari.

Răspuns utilizator avertizat
| dani_3310 a răspuns:

Depinde de fete unele daca chiar au sanii mari si nu te uiti fac pe dracu'n 4 sa te uiti asa ca dupa parerea mea nu cont curu sanii cont persoana

| мełıššα a răspuns:

Idem Stefanel

| alessia a răspuns:

Mmm nu prea. dar nu e asa.nu toti baietii se uita la sani.parerea meah.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stefanel, sa inteleg ca tu esti ala pasiv?

| NuConteaza_3642 explică:

Am o colega enervanta care se baga in seama mergand ca un fotomodel rolling eyes! Si isi umbla la tatele alea de iti vine s-o omori! rolling on the floor

| PFStelian a răspuns:

Eu unu nu ma uit la sani cand vad o faca,, cei drept eu ma uit la ochii acelei persoane sa vad da e de incredere sau daca e de neincredere,,. suna cam aiurea da eu unu asa imi dau seama de accea persoana tongue,,hee hee