Orice om e gelos intr-o oarecare masura atunci cand iubeste, dar cand limita e intrecuta, iar motive plauzibile nu sunt, inseamna ca e prostie curata.
Pai pe mine ma deramjeaza ca o iubesc pe iubita mea si nu ma duc cu altele sa o fac geloasa poate m-ar deranja nu stiu suntem impreuna de 4 ani
Pai pe mine ma deranjeaza ca o iubesc pe iubita mea si nu ma duc cu altele sa o fac geloasa poate m-ar deranja nu stiu suntem impreuna de 4 ani
M-as bucura daca ar fi geloasa. Inseamna ca ii este frica sa nu ma piarda, deci ma iubeste.
Daca nu ar fi geloasa crezi ca ai putea spune ca te iubeste? Ai putea spune ca ii pasa? si noi suntem geloase.Si voi [baietii] sunteti! Asa ca toate starile astea vin de la sentimente. Daca tine mult la tine e logic ca o doare tare.dk nu tinea la tine o durea fix in c*r.Asa ca eu zic sa te gandesti sa faci ceva sa n`o faci geloasa ca-i un sentiment oribil! pune`te tu in locul ei! Si in concluzie eu zic ca e normal! Bafta
Atata timp cat este o gelozie limitata si nu se face un HAOS total din lucrul acesta este OK.Insa daca depaseste acele limite,.si gelozia este o boala.
Nah...depinde de persoanaPutina gelozie nu strica uneori
Laurye întreabă: