| BlueDreamsss a întrebat:

Heei TPU! Acum am terminat clasa a VIII-a si cand am avut banchetul am intalnit un baiat. El m-a placut si a cerut unui coleg facebook-ul meu si numarul de telefon. Nu m-a deranjat foarte mult pentru ca parea de treaba baiatul. Dupa cateva zile el m-a intrebat daca vreau sa fim impreuna si am refuzat. Apoi,peste o luna si ceva i-am povestit unei prietene despre el si am aflat ca ea il cunostea deja si mi-a zis ca e un baiat super si am inceput sa vorbim toti trei in conferinta pe facebook. Cateva zile mai tarziu ea incerca sa ma convinga sa accept propunerea de a fi iubita lui pentru ca au vorbit ei despre mine si el a convins-o ca ma place mult si nu e ca ceilalti. Asta e adevarat e un baiat chiar de treaba. M-a convins sa fiu cu el. Acum regret enorm ca am acceptat,deoarece nu-l plac. Chiar nu mai suport toata chestia asta! Stiu ca cea mai buna metoda ar fi sa ii spun asta,dar nu pot! sad...El e foarte dragut cu mine. Nu am ce sa fac. Nu vreau sa ma intalnesc cu el si nici sa mai fiu cu el. Am incercat sa nu ii mai raspund la mesaje,dar mi-a parut prea rau, deoarece cred ca el chiar ma place. Cum sa fac sa nu mai fim impreuna?! Nu mai suport asta! sad

3 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Ii spui ca nu va potriviti, ca nu-i genul tau de baiat.mai bine o spui in fata.si ii spui ca puteti fi amici, dar nu mai mult de atat.bafta.

| sofisis a răspuns:

Spune-i adevarul. Spune-i ca te-ai grabit si ca de fapt nu vrei sa mai stai in relatia asta.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Ma,spune-i omului adevarul. Spune-i ca nu va potriviti si nu are rost sa stati intr-o minciuna. Asta e adevarul, trebuie sa il stie.