Hei. Faptul ca tu ai ales sa te culci cu el a fost doar alegerea ta si cand spui ca nu ti-a cerut niciodata asta este clar ca tine la tine si fara. Ii era indiferent daca tu vroiai sau nu, ceva de genu : " Maine sau peste 2 ani este tot acelasi lucru." Trebuie sa iti spun ca esti o fata norocoasa pentru ca nu multi baieti mai sunt asa, toti cer chiar dupa o saptamana de relatie. In fine. Nu ar trebui sa cauti mereu cearta cu el, incearca sa il pastrezi langa tine nu sa te certi mereu ca sa il indepartezi ca poate o sa ajungi la stadiul in care tu o sa il mai vrei atunci cand el e deja satul de cearta si nu o sa mai dea nici o sansa relatie dintre voi. Daca spune ca vrea sa va mutati impreuna si sa te ajute sa termini scoala este un lucru bun, are planuri de viitor alaturi de tine. Ar trebui sa ii dai o sansa relatiei si in sunsul ca : " Parca ma satur uneori de el " inseamna ca nu il iubesti suficient dar te-ai culcat cu el si de atunci baiatul te iubeste mai mult. Da-i o sansa. Daca vezi ca dupa un timp tot " te plictisesti de el " explica situatia si ramane-ti prieteni. Ma bucur daca te-am ajutat si daca ai inteles ceea ce am vrut eu sa ii spun. :*
Am uitat sa mai scriu, mereu vorbesc cu ea despre baieti si-mi da peste nas, auzi ba! toate la vremea lor, stai sa-mi fac eu iubit ca pe urma nu mai scapi de mine, la orice ora din zi si din noapte te sun