Ce usor va e voua sa folositi cuvantul asta. E tot dreptul ei sa aiba oricati parteneri doreste. Sa se f-ta cu cine vrea. Cand vrea.
Si totusi, situatia asta e total diferita. Este o problema de natura psihologica si cel mai probabil a ramas cu un blocaj mintal.
Prosti rau sunteti, zau. Nu te reproduce.
Mai ia si tu o pauza. Spui ca ai avut o relatie de 7 luni de parca ar fi fost ani. Ia o pauza de la baieti, maturizeaza-te, asteapta sa se maturizeze si ei si gata. Timpul vindeca ranile psihice, nu altcineva.
Daca nu poti avea o relatie mai mult de 2 zile inseamna ca esti o mare CURVA! in devenire
sa-mi spui si mie cat e tariful
Probabil nu e baiatu potrivit si de aceea nu poti mai mult...eu iti sugerez sa iei o pauza pana gasesti un baiat care sa iti placa mult mai mult decat cei din trecut si inainte sa va combinati asteapta si tu o saptamana 2 pana va cunoasteti mai bine, vreau sa spun iesiti la un suc la o plimbare un film etc... daca te combini cu el din prima seara iarasi patesti la fel parerea mea, acum stii tu mai bine ce sa faci eu doar ti-am spus si sper ca te-am ajutat.
Take care si bafta
O să poți. Dar n-ar strică (dimpotrivă!) să faci câteva vizite unui bun psiholog pentru consiliere, ca să înlăture acel blocaj.
Și de gramatică ți-e scârbă? ![]()
Nu-ți place de o persoană pentru care spui că nu mai simți nimic a doua zi.
Somehow, ai impresia că-ți place de el
E ceva psihologic, care se leagă și de faptul' că ai fost rănită în trecut.
Suna mult mai complex în cartea respectivă ![]()
Oricum, nu mai intra în vreo relație atât de repede. Oferă-ți timp.
Dacă te vei îndrăgosti realmente de o persoană, vei ști. Și în cazul în care o vei face, repet, realmente, sentimentele tale n-o să "dispară" a doua zi.