Pai, SORIN, avem acelasi nume
Uite, daca tu vrei sa fi prieten cu ea, te duci si vorbesti cu ea. Daca nu, iarasi te duci si vorbesti cu ea, si o convingi cu ceva de genul : Esti o fata extraordinara, dar, nu vreau sa te afli in cercul meu de prieteni, pentru ca nu ne potrivim. (sau ceva de genu')
spune-i cu adevarat ce simti, nu o mintii. nimanui nu-i place asta.
spune-i ce te deranjeaza
Doamneee e nebuna! fugiiiiiii
nu.acum pe bune, eu cred ca datorita faptului ca erai singurul care statea cu ea, a inceput sa te placa iar acum nu stiu daca face asa ca sa iti atraga atentia sau...in orice caz nu cred ca vrei sa te complici prea mult cu ea
Eu cred ca ar trebui sa o iei deoparte si sa discuti cu ea.Si o poti intreba direct daca vrea sau nu sa fie prietenul tau...
Ar trebui sa vorbesti cu ea sa aflii ce vrea de fapt. Apoi ramane sa te hotarasti daca mai vrei sa o cunosti mai bine sau daca te-a speriat asa de tare incat nu mai vrei sa ai treaba cu ea.
De ce-ar vrea orice om sănătos la cap să stea cu cineva care aruncă cu pietre după el?
Hmmm.dupa parerea mea e nebuna rau, dar nu am eu dreptul sa o judec.eu iti spun sa o iei deoparte si sa discuti cu ea, sa vezi ce doreste.asta cred ca e cea mai buna metoda.bafta:*