|

Heii TPU :3.

As avea si eu o intrebare, sau nelamurire mai bine zis.

Sunt intr-o relatie de lunga durata, iar aman2 am hotarat sa ne incepem viata sexuala. Spun aman2 deoarece, eu sunt virgina si si el. (El mai este deoarece m-a asteptat pe mine.)

Am incredere in el deoarece suntem de mult timp impreuna, nu m-a presat intruna cu asta, deci nu e o decizie luata din stres, si sunt sigura pe ce vreau sa fac. Clar vom folosi prezervativ!

Cum aman2 suntem virgini si nici unul din noi nu are experienta, credeti ca este vreo problema? Are ceva daca el nu are experienta?Nu vreau raspunsuri stupide, daca nu va intereseaza nu raspundeti aiurea.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Iata ca rabdarea lui a dat roade, depinde numai de el daca este capabil sa faca si sa termine o treaba de o asemenea importanta pentru tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu este nicio problema ca el este virgin. Daca lucrati amandoi cu pasiune si dragoste totul va merge bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In primul rand cati ani aveti? Daca aveti sub 17-18 ani, ar fi bine sa mai asteptati putin.
In al doilea rand, daca sunteti amandoi virgini, trebuie sa aveti maaare grija ce faceti: cum puneti prezervativul, unde-l tineti (vezi ca prezervativele nu trebuie tinute la caldura ca se deterioreaza), sa fii foarte excitata in timpul actului, fiindca de la frecarea pe "uscat" latexul ala se mai rupe si pe urma dati de necaz. E bine, ca pentru o siguranta mai mare sa folositi doua metode in paralel (ex prezervativ+ metoda coitus interruptus). Nu vreau sa te sperii, dar sa stii ca prezervativele nu sunt foarte sigure, deoarece se intampla (cam des din pacate) sa mai alunece. Si daca nu esti foarte atent, risti sa te trezesti cu bebelusi.
In al treilea rand, ar fi bine sa nu treceti direct la contactul sexual. Neavand experienta nici tu, nici el, s-ar putea sa nu iasa prea bine. De asta e indicat sa incepeti treptat, cu mangaieri, fara penetrare. In felul asta va veti cunoaste mai bine si veti sti ce va place si ce nu va place. Pentru tine e important acest aspect, pentru ca, dupa cum o sa constati, un act sexual necesita o anumita tehnica. Nu e ca si cum ai apasa pe un buton si gata, ai orgasm. E nevoie de experienta.
Si in sfarsit, trebuie sa ai in vedere faptul ca vei fi nevoita sa te prezinti la medicul ginecolog regulat. O femeie care nu mai e virgina, este expusa din pacate, riscului de a face tot soiul de infectii si boli. In cazul nostru, bolile se trateaza destul de greu, prin urmare, trebuie neaparat sa te prezinti la medic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

''Are ceva daca el nu are experienta?''
N-are nimic.Ce sa aiba.
E posibil sa mai dea gresuri la inceput si sa fie timorat.Asa ca sa te astepti si la astea si sa-i fii aproape pana capata incredere in el si scapati amandoi de inhibitii.
In rest..nu vad ce probleme ar putea aparea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu nu cred ca exista vreo problema si sunt aproape sigura ca o sa va discurcati.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează