| FisticChic a întrebat:

Heii TPU. As dori sa ma ajutati cu niste pareri daca se poate. De ceva timp nu ma mai simt bine cand fac sex cu prietenul meu. Nu ma mai simt excitata mai deloc, ba chiar nu mai simt nimic nici in momentul penetrarii, decat acea miscare du-te-vino. Ultima data cand am incercat sa facem sex, am inceput sa plang fara sa imi dau seama de motiv ( mentionez ca nu am avut orgasm deci nu este din aceasta cauza plansul ) ( Nu cred ca este vina partenerului meu, deoarece el isi da toata silinta sa ma simt bine ). Din ce cauza credeti ca pot avea aceste simptome?

Răspuns Câştigător
| RuxandraV a răspuns:

Poate fi din cauza ca nu mai este ceva nou si interesant pentru tine. Este ceva normal sa simti asta, tuturor ni se intampla. Atunci cand petreci foarte mult timp langa cineva, devine o obisnuinta si nu mai e la fel ca la inceput.
Iti trebuie ceva nou, ceva care sa te faca sa te simti din nou bine. Incercati o pozitie noua, sau faceti ceva ce nu ati mai facut pana acum, poate o cina romantica inainte de a face dragoste, sau poate faceti baie/dus impreuna. Gandeste-te ce ti-ar placea sa faci, discuta cu iubitul tau si puneti in aplicare.
Nu cred ca aceasta porblema este de ordin medical, dar daca apar dureri sau disconfort in timpul sexului, atunci ar trebui sa discuti cu un doctor.
Mult succes!

9 răspunsuri:
| cametome7 a răspuns:

Du*te repede la un ginecolog te poate ajuta mai mult decat sfaturile noaste

| NuMaContrazice a răspuns:

Pai pot fi mai multe motive, cum ar fi
stresul, ai pierdut pe cineva drag, nu te poti concentra, etc.
Eu zic ca cel mai bine e sa ai un stil de viata sanatos, sa mananci sanatos si sa faci miscare, nici nu iti poti imagina de cate probleme de scapa alergarea de 2-3 ori pe saptamana si mersul la sala, sti cum se spune "O minte sanatoasa intr-un corp sanatos"
Alta varianta ar fi ca faceti prea des sex si ai avea nevoie de o pauza, de 3-4 zile, poate si mai mult, pentru a-ti reveni cheful de tavaleala.
Se poate si sa nu te mai simti atrasa de prietenul tau, caz in care spune-i sa schimbe ceva, sa fie mai "rau", sau mai stiu eu cum, depinde cum iti place tie...
Alta varianta ar fi sa ai tu ceva probleme, du-te la medicul ginecolog si spune-i "ce ai pe suflet", ar mai fi si alte variante dar na....mai sunt si alte intrebari... daca nu te ajuta nici o sugestie din cele de mai sus spune-ne si cautam alte posibile probleme si "tratamente" big grin

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai probabil fiindca nu (mai) exista sentimente in relatiile voastre.

| DelyaXd a răspuns:

Poate nu mai sunt acele sentimente ca la inceput, poate nu il mai iubesti la fel.sau nu isi da el indeajuns silinta ca sa te excite si ca actul sa fie placut pentru amandoi.Eu zic ca ar fi mai bine sa vorbesti cu el si sa rezolvati impreuna problema asta.Bafta!:*

| FisticChic explică:

Sentimente intre noi exista. Ne iubim. El inca nu considera ca e o problema mare ce patesc eu, zice ca timpul o sa o rezolve. Dar pe mine ma ingrijoreaza faptul ca nu ma voi simti bine si in consecinta nici el. Am incercat sa fac ce zice toata lumea : sa nu gandesc, sa ma las purtata de val, dar fara rezultat.

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru FisticChic):

Daca ai exclus si posibilitatea de a avea o infectie genitala (la ginecolog) si nici nu iei medicamente care scad libidoul (contraceptive, anticonvulsivante, antimaniacale), ramane lipsa de sentimente. De altfel, faptul ca partenerul tau nu considera asta o problema confirma ce ti-am zis eu. Orice barbat isi doreste ca partenera lui sa aiba orgasm la fiecare act sexual. Poate accepta sa nu fie asa o data sau de doua ori, dar daca situatia se prelungeste, se ingrijoreaza si ia masuri, nu zice ca trece cu timpul, ca si cum nici n-ar conta

| Vvistula a răspuns:

Poate ai devenit frigida, consulta un doctor.

| zeulzamolxe666 a răspuns:

Pai te-ai cam saturat de ...asa-i cand o iei de mica.imagineaza-ti cand o sa ai 40 ani.cand o s-o vezi o sa te strambi din nas.in rest, povesti de adormit copii, cu stres si alte cele!

| Phoenixstar02 a răspuns:

Stresul, rutina, oboseala, depresia, nevoie de altceva.