anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heiii
O prietena de a mea e impreuna cu un tip de 17 ani (ea avand 13) si mi-a spus ca acum cateva zile eu au facut petting.Credeti ca el se foloseste de ea? Sau hormonii eu si-au spus cuvantul? Credeti ca e usuratica sau ceva?
Ma contrazic cu ea de o saptamana pe tema asta.Sincer,nu prea am inceredere in tip.
Voi ce credeti?

8 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Îi mâncă-n c... pe-amândoi. El e numai bun de pârnaie, dacă se află...

| neutrino a răspuns:

Nu, ea este o copila serioasa, numai ca a gresit jucaria mult dorita.

| Alcyon a răspuns:

Ar fi bine sa le spui parintilor ei, ce face fetita lor cand nu sunt acasa (sau, daca nu-i cunosti, sa discuti cu un profesor). Nu de alta, dar de obicei de la petting se ajunge usor la sex. Si maine-poimaine s-ar putea sa o vezi cu burta la gura; fetitele de varsta ei raman cel mai repede gravide, fiindca nu stiu sa se protejeze si-s iresponsabile.

| LoriLoL a răspuns:

Iar acea prietena esti chiar tu! chiar crezi ca eu i-as spune unei prietene ce fac in intimitatea mea? sa fim seriosi

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Dupa cum ai spus'o au fost amandoi de acord, nu a obligat'o nimeni. Ar trebui sa se opreasca, sex la 13 ani nu suna prea bine, explica'i ca are timp sa experimenteze orice.

| Ani4you a răspuns:

Cred ca baiatu ala vrea sa faca sex cu ea si ea cum e mica si naiva o sa accepte sigur.

| Satoko a răspuns:

E mica si nu stie ce face. crede ca asa zisul baiat o iubeste cand de fapt poate vrea doar sex. abia astept sa se aproape acea lege in care acestor pedofili cand sunt prinsi o sa li se amputeze. laughing

| LoriLoL a răspuns (pentru Satoko):

Tu vorbesti? parca si tu erai cu o tipa de 14 anisori.hmm?>