Ba da, dar contează și ce scoate pe gură si ce are in cap. Daca toată ziua umbla cu sânii la vedere, machiata, hăinuțe strâmte, etc doar asa o vad bărbații, un obiect sexual.
O replică bună din partea unei femei inteligente ii taie elanul unui bărbat care nu este de nasul ei. Dar totodată ii deschide drumul către un bărbat mai apropiat de ideea ei de bărbat ideal, sau poate nu.
Titlu: Noapte de pasiune
Personaje principale: Anna (28 ani) și Alex (15 ani)
Introducere: Anna și Alex se întâlnesc la o petrecere și se simt atrași unul de celălalt încă de la prima vedere. După o noapte de dans și conversații, decid să meargă împreună la hotelul în care Anna a rezervat o cameră.
Actul 1: Când ajung în cameră, Alex îi cere permisiunea să o sărute. Anna îi răspunde că da și încep să se sărute pasional, făcându-și cale prin cameră. Alex o duce pe pat și continuă să o sărute, descoperind treptat fiecare zonă a corpului ei. Anna gemușește de plăcere, arătându-i că este încântată de ceea ce se întâmplă.
Actul 2: Alex începe să-și dea jos hainele și îi spune Anei să facă la fel. Când rămân doar în lenjerie intimă, se așază pe pat și continuă să se sărute și să se mângâie reciproc. Alex își dă jos chiloții și începe să-i stimuleze clitorisul, făcând-o să se contorsioneze de plăcere. Anna îi spune că vrea să-l simtă în interiorul ei și Alex intră în ea cu blândețe.
Ii place sa iasa în evidenta. Mai rău ar fi cred eu dacă nu ar vrea nimeni sa facă sex cu ea și dacă ar aveai mâinile prea scurte ca să ajungă pana la buric, astâmpăr pentru 9 luna de zile.
What?
Deci tu crezi ca nu ar trebui sa aiba altceva de oferit?
Daca intoarcem moneda si un baiat are de oferit "doar sex", arata-mi te rog o femeie pe planeta Pamant care ar considera ca atat e de ajuns la un potential partener.
Probabil se arata prea disponibila pentru sex, se imbraca mereu "indecent", ii place sa atraga atentia pe partea asta, nu o duce prea mult capul si e usor de prostit, o avea istoric si ceilalti incearca sa o aduca in pat mai ales daca e 'prada' usoara. Barbatii isi doresc sex de la femeile ce ii atrag dar pe langa asta daca un barbat e interesat de o femeie mai mult decat latura sexuala atunci e de bine.
Nu știu cât de prostit fata aceea. Are 28 de ani și este virgină.
Probabil ca imbracamineta si comporatmentul ei induce si invita barbati la asemenea invitatii.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anonimboy111 întreabă: