Răspunsul tău aici ...La 21 zile de la ultimul act sexualfa un test de sarcinacare iti va indica daca esti sau nu gravida.
Care sot? Parca ai spus ca-i iubitul? Hotaraste-te!
Bineinteles ca poti fii insarcinata, odata ce ai avut sex neprotejat.
Dar cu siguranta ai si o infectie urinara urata, daca te scapi pe tine.
Cat pruvesc simptomele de sarcina, acelea apar, dupa minim 3 saptamani de sarcina si nu-i musai sa ar\i greturi sau voma, ca nu se manisfesta la fel, la toate femeile.
Esti tare micuta sa ai copilas la 18 ani!
Nu crezi ca ar fi mai bine sa-ti termini macar liceul si apoi sa te apuci de facut copii?
Copii poti face pana la 50 de nai, dar daca pierzi acum contactul cu scoala, pe viitor doar munca de necalificat poti gasi.
Stai un pic, acum m-am prins!
Tu ai atat sot cat si iubit, dorind sa ramai insarcinata cu iubitul, ca sa-i dai vestea buna sotului, asa-i?
Uite aici, exact din mesajul tau:
"Acum 17 minute | Alle30 a întrebat:
Hey am 18 ani vorbesc cu iubitul meu de 4 ani am avut contact sexual... ne dormim un copil si as vrea sa aflu asta fara test de sarcina as dori sa fie o surpriză pentru soțul meu..."
Exact
) te ai prins...Nu, am doar SOȚ sunt măritată de aproape 1 lună si nu pierd controlul cu scoala am terminat si am făcut cursuri de make up iar acum am un salon deschis asa ca sunt ok
Corect,asa am inteles si eu.
Ia fată un test de sarcină, că nu e scump! și e mai sigur decât cercul babalor ghicitoare de pe TPU.
Deși ce descrii tu pare mai degrabă o infecție urinară. Mergi și pe la medic.