| LoveCocktails a întrebat:

Hey! am si eu o problema de care nu pot sa scaplaughing imi place de un tip de aprox un an, e din scoala mea si nu am vorbit niciodata. Faza e ca in timpul pauzelor, cand il vedeam se uita dupa mine in continuu si era parca mega in lovelaughing) Nu am intrat cu el in vorba la scoala, insa i-am dat add pe skype si i-am zis ca sunt in aceeasi scoala cu el, ca nu ne cunoastem.I-am zis ca sunt o admiratoare si l-am intrebat daca nu se uita nicio tipa dupa el si el a zis ca nu stie. Apoi i-am trimis o poza insa nu a vrut sa se uite, spunand ca nu are rost sa ma vada ca nu ma recunoaste imi stie numele. Nu mai stiu ce sa cred.Voi ce credeti? Mi se parea mie ca se uita dupa mine sau vrea doar sa-mi afle numele, stiind de fapt cu cine vorbeste?straight face Astept sfaturi. mercii

2 răspunsuri:
| heiii a răspuns:

In primul rand, este cam aiurea. si eu am facut greseala asta.nu ai facut deloc bine ca nu ai vorbit deloc un an intreg cu el, dar ii dai add pe skype..si ii zici ca esti o admiratoare. daca el nu te place? nu ai de unde sa stii ce fel de persoana este. te poate face de ras.eu zic sa nu mai vb cu el pe net si sa astepti o perioada, dupa care sa incerci sa discuti cu el fata in fata. poate un coleg de al tau este amic cu el, trebuie sa gasesti o cale. bafta!

| Alecsandra16 a răspuns:

Poate a observat ca l'ai remarcat si el incearca sa vada care e limita ta..adica vrea sa vada daca ai tupeu sa vorbesti cu el face 2 face. poate el a incercat sa se intereseze de tine si tu nu stii asta..cand il mai vezi inceraca sa'l saluti si zambeste'i si incearca sa pari o fata ceva mai diferitawinking