Dupa parerea mea acesta nu este un motiv de suparare.Ba chiar, ar fi trebuit sa isi dea seama ca ti la el. Poate daca vei purta o conversatie in care sa-i spui ceea ce simti te va ajuta
Lasa-l ca-i va trece supararea sau incearca sa vorbesti cu el, ii poti spune ca le-ai pus fetelor increderea la incercare si ceea ce ai spus cum ca voi sunteti impreuna a facut parte din scenariu
Cere-ţi iertare şi explică-i de ce le-ai spus prietenelor tale că sunteţi împreună. Nu aştepta de la el pentru că o să creadă că nu îţi pasă!
Ai gresit extrem de mult. Poate daca ai spune ca visai cu ochii deschisi cand le-ai spus acelor fete, nu numai ca o sa fi-ti din nou prieteni, poate o sa inceapa si el cu complimente.
Sper ca ti-am fost de folos.
Ai pierdut un baiat necopt, asa cum probabil esti si tu. Invata sa-ti tii gura atunci cand este cazul. Daca baiatul tine la tine, va reveni, daca nu, nu.
Explica-i situatia! pur si simplu ia-l o data de cot, tragel intr-un colt si povesteste-i totul, mai sti? poate iese chiar bine
daca va cunoasteti de asa de mult timp e imposibil sa stea suparat, poate nu vrei sa ii explici pentru ca ar trebui sa ii spui ca iti place de el, corect? pai, nu conteaza, spune-i, oricum trebuia sa afle candva si mai bine de la tine decat de la altii
in cel mai rau caz veti ramane prieteni ca pana acum
bafta!
Multumesc... ![]()
Eu vreau sa-i spun.dar mi-e frica ca o sa ma refuze.....si in plus el e o fire care se supara foarte usor si ii trece greu
((