|

Hey boys! Ce parere aveti despre asta:

-Sunteti in clasa a 11-a /a12-a.Ati avut multe relatii in trecut cu fete care la randul lor au avut si ele multe relatii.Dar intr-o zis va puneti impreuna cu o fata mai cumintica care va marturiseste ca nu a mai avut vreun iubit si nici primul sarut ( sunteti primii adica ) pana in momentul defata. Fata e clasa a10-a /a11a/ a9a.Ati placeao pe fata respectiva!Ce parere aveti? Cum ati reactiona? Adica ati fi mai grijulii cu acea fata,v-ati simtit mai speciali avand in vedere ca sunteti primii, o sa aveti grija sa nu o raniti?P.S: INTREBAREA nu are nicio legatura cu mine sau cu viata mea deci raspundeti sincer pentru ca nu o sa ofer funda unui raspuns plin de vrajeli.Scopul este sa vad ceea ce ganditi voi dragilor! PUP astept cele mai sincere raspunsuri!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu i-as spune ca nu e de mine pentru ca ar fi pacat ca un tip care si-a facut de cap cu multe fete sa mearga cu una curata, libera de sex, etc. Si ar trebui sa isi gaseasca un baiat ca ea, cuminte la casa lui care nu a iesit cu alte fete.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie doar sa fii mai atent cu ea, avand in vedere ca esti primul tip. Trebuie lasata o impresie buna chiar daca te desparti de ea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează