Pai iau de par si dupa aia la coaste dai cat poti u de tare si daca vin mai multi inseamna ca nu poate sg sa te bata, fi tare si nu te lasa intimidata. Asa vei obtine respectul ei. Succes :*
Awww.Mereu mi-a fost frica sa nu ma bat cu vreo fata :D nu am avut conflicte insa mi se pare periculos...Pentru inceput vezi poate poti ignora bataia... daca nu, ia-o de par si sterge putin pe jos cu ea :))
Daca e mai smechera asta e iti iei bataie si gata. Vine directorul, va scade nota la purtare si asta e
Dar totusi nu cred ca are tupeu sa sara la bataie, sau da daca e vreuna deia "bazata".
Pff...cu bataia nu rezolvatzi nimic.zic sa rezolvatzi problemele cu calm, iar mai ales tu comporta`te cu demnitate si asa vei primi cu siguranta respectul tuturor
Pai daca e singura no trage de par!
-Ok, doar daca e puternica.Deci uite nu te lasa daca vin mai multi inseamna cai abia poate omora o musca. Apropo de e mai mare si da in tine trageo pune curaj de parca tu ai fi un leu intro jongla si ea un tigru fioros da prost ![]()
apropo daca vina cu multi punete mai mare adica nu te da mare! Doar pune putere si iate la bataie cu ei.Mie nu mi-e frica ce drc.De vine 1 cu niste prieteni chiar des mai mari pac ma duc pe ei pe ala/aia si apoi ii bat paia chiar des mai puternic ca le trag vreo 5 pumni lesina de durere.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()