| IHateCensorship a întrebat:

Hey...

Imediat împlinesc 16 ani și în fiecare zi simt tot mai mult că am nevoie de o prietenă. Multe persoane spun că este foarte simplu, să folosesc social media, totuși eu nu prea vreau să folosesc social media. Poate că sună ciudat, dar pur și simplu nu mă atrage să folosesc Instagram și alte platforme, plus că eu sunt o persoană mai privată. Asta face ca găsirea unei prietene să fie o provocare, dar aș face orice pentru a găsi persoana potrivită. Sunt atât de disperat încât am întrebat și un model AI și am căutat pe forumuri. Am primit un răspuns: eye contact. Sună bine, plus că este mult mai bine să vezi persoana fizic decât prin poze, mai ales că, nu știu, poate ca exagerez, dar multe fete fac poze care se concentrează mai mult pe corp și nu mă prea atrag...

Mai mult sunt interesat de frumusețea și sentimentele persoanei, simt nevoia de o fată care să fie deschisă. Asta este ceea ce caut. Sunt mândru de mine, good looking dar timid. Din păcate, am încercat de multe ori să ies prin oraș și să fac eye contact, dar ceva mă oprește: gândul „dacă sunt un dubios?" sau „dacă mă ignoră/respinge acea persoană?".

Totuși, părerea mea este că o prietenă perfectă se găsește destul de rar sau poate și deloc în ziua de azi...

Ok, deja mă lungesc prea mult. Întrebarea este dacă puteți să-mi faceți niște recomandări despre ce ar trebui să fac și dacă metoda de eye contact este una buna sau dubioasa?

3 răspunsuri:
| anaaaaaaaaaaaa2011 a răspuns:

Baiiiii,e una buna rawww!

| ania a răspuns:

Ai fi mult mai fericit daca ai alege sa cauți o prietenă doar când in viitorul apropiat iti propui să te casatoresti si pana atunci sa te rogi Tatalui nostru ceresc ca la timpul pe care El il cknsidera potrivit sa aducă în viata ta persoana care El știe ca e potrivita pentru căsătorie

| Violleta2022 a răspuns:

O prietena iti poti face in viata reala, in special de la liceul unde mergi, de prin parcuri, de la film, de la mall samd.
Prietena perfecta se gaseste daca tu esti capabil sa o cauti, fiindca EXISTA!

O fata se agata cu respect si voce blanda, nu doar cu ochii si pe muteste. Deci cand ai facut contact cu privirea, ii zambesti si instantaneu o saluti, ca sa faci impresie buna. Apoi ii poti adresa o intrebarea banala, sau ii poti face un compliment.