Inainte de a scapa de teama si frica de a mai vorbi deschis cu oricine/persoana iubita, trebuie sa primesti refuzuri...Crezi ca-n viata tot va fi numai lapte si miere? Intrebandu-l de te place, o sa iti mai "micsoreze" din aceasta rusine, teama.
Si ce crezi ca ti-ar putea spune? te mananca?
Este o vorba: "Incercarea moarte n-are".
Auzi tu ai prieten/a. Te intreb pentru ca tot timpul cand raspunzi la categoria dragoste raspunzi gen "Renunta, Las-o " etc. Daca tu faci exact cum sfatuiesti in viata reala, nu prea cred ca ai iubit/a.
Ești sigură că nu e o simplă simpatie și nu o dragoste adevărată?
Simpatia se manifest exact ca și dragostea singura metodă ar fi să aștepți o perioadă înainte să acționezi.
Sunt curios ce o sa faca ''baiatul'' asta de a 12-a. Bac-ul nu vrea sa-l ia? Le stie pe toate de-si permite sa poarte relatii cu niste fete mai mici decat el?
E ceva firesc sa simti anumite lucruri pentru unele persoane, dar nu e bine sa te,, lipesti,, de cineva care are deja o relatie sau cauta in alta parte.Reorienteaza-te.
Daca are prietena ar trebui sa treci peste... Sau ar trebui sa te duci si sa ii spui ce simti
Nu sunt sigura ca are prietena, adica eu nu l-am vazut sarutandu-se cu cineva. Azi de ex a fost de serviciu pe scoala/liceu si a stat vreo 2 pauze afara, singur pe o banca, uitandu-se la noi (eu si prietenii mei jucandu-ne baschet), sau cel putin asa mi s-a parut. Oricum daca e ceva, cred ca mi-ar fi zis el pana acum nu stiu. orice. sau o fi si el timid ca si mine
1.Daca nu l-ai vazut sarutandu-se cu cineva nu inseamna ca nu are prietena. Poate ca e de pe la el de la bloc/din cartier...
2.Sigur nu ti-ar fi zis... Daca e timid asteapta sa faci tu primul pas, ceea ce chiar ar trebui.Du-te baga-te in seama cu el, vorbeste..cauta un subiect de discutie.Deveniti prieteni ) nu din prima sa-l intrebi daca are prietena sau ceva-n genu'... Mult succes!
Multumesc mult de sfaturi, dar am facut o singura data eu primul pas si mi-a parut rau. Asa ca acum nu vreau sa o dau in bara. Nu am avut niciodata un prieten si nu stiu cum sa ma comport, sa zic asa... Si ca subiect de discutie habar n-am ce sa zic? cred ca raman la ideea ca daca si el vrea, poate o sa ma bage candva in seama, daca nu, mai bine asa decat sa-i spus ce simt si apoi sa-mi fie rusine sa mai dau ochii cu el, daca nici el nu vrea...